in

Još ne mogu da verujem da mi je to tražio, da li je normalno?

Još ne mogu da verujem da mi je to tražio, da li je normalno?

Brak koji traje nekoliko godina preti da pređe u rutinu, pa partneri nalaze različite načine da ožive strasti. Jedna žena, koja ima 29 godina, već 5 godina je u braku s muškarcem kome je 31 godina i, po njenim rečima, ta veza je godinama bila fantastična, ali su vremenom zahtevi njenog supruga postali bizarni.

Uživam u se*su i ne libim se da to priznam. Za ovih 5 godina koliko smo u braku vodili smo ljubav gotovo svuda po kući. Živimo sami i još nemamo decu pa nije bila retkost da otpočnemo ritual i u kuhinji, a završimo pod tušem. Potom smo proširili “repertoar” i na obližnji park, automobil, parking, komšijski prolaz ili lift. Mislila sam da sam interesantna mom suprugu, budući da nisam se*s vezivala samo za spavaću sobu i  bračni krevet. Tačnije, ja jesam tip koji ne bi zamenio bračni krevet nikada na svetu, ali zbog supruga bila sam spremna na kompromise, a onda su njegovi prohtevi postali veći – započinje ispovest mlada žena koja je savete potražila i putem interneta, piše San.

shutterstock.com

Rešio da ispuni sve svoje fantazije

Ona se požalila da je njen partner jednom prilikom poželeo da joj tokom odnosa veže oči i da ju je pitao za dozvolu da bude malo grublji, na šta je ona nevoljno pristala. Međutim, tu se nije završilo.

Bila sam iznenađena kada je jedne večeri pitao za dozvolu da mi veže oči, a kasnije i ruke. Pristala sam kako ga ne bih uvredila, a istina je da sam mislila kako će se na toj noći sve završiti. Ipak, on je vremenom insistirao na vezivanju, a s vremena na vreme bi uživao da me “šljepne” po zadnjici. Vremenom je vezivanje postalo običaj, dešavalo se da mi stane cirkulacija u zglobovima ili da sutradan zatičem masnice po telu. Takođe, osećala sam se potčinjeno i iskorišćeno, a pre svega bez poštovanja. To mi se više uopšte ne dopada, ali kada sam mu to najzad saopštila, ponašao se kao da sam ja odgovorna i otad je ljut – pojadala se očajna žena.

shutterstock.com

Žena pristala na igrarije u krevetu sa suprugom, pa se pokajala

Saveti su ubrzo usledili.

– Mnogi muškarci kriju nezasite se*sualne apetite koji bi, ukoliko bi bili oblodanjeni, otišli predaleko. Zato nije trebalo da na to vezivanje pristanete ni prvi put –

– Razgovarajte sa svojim partnerom, recite mu da se ne osećate lepo tokom tog čina koji treba da bude krajnja intima, a ne strah i bol. Ponudite mu da zajedno odete do se*sualnog terapeuta –

– Se*s je veoma bitan u odnosu. Ukoliko niste kompatibilni, vreme je da počnete da razmišljate o razlazu. Ovde su stvari otišle predaleko – glasili su samo neki od saveta koje je ona dobila na internetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: