in

Jarac u krizi, LAVU se smeši sreća! Rakovi, budite umereni!

Horoskop, Foto: Profimedia

Ovan

Ako ste slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Mogući su neki problemi vezani za posao. Nemojte da se preforsirate. Što se ljubavi tiče, kod vas je sve kako treba. Veoma ste romantični i skloni flertu.

Bik

Dobro se osećate, veoma ste sposobni da sve postignete na vreme. Posvetite više pažnje i vremena partneru. Slobodni, vreme je za neka nova poznanstva.

Blizanci

Nemojte previše da se okrenete ka zabavi, nego se fokusirajte na obaveze koje imate. Ne konzumirajte prejaku i začinjenu hranu, izbegavajte sve što može da vam smeta. Zauzeti, nema razloga za brigu i sve je kako treba u vezi. Slobodni, sigurni ste u sebe i sada lako možete da priđete osobi koja vam se dopada.

Rak

Ne pravite sebi veliki pritisak zbog novca i posla. Budite umereni u poslu. Lako ćete da se usredsredite sa partnerom oko nekih promena koje su vam bitne. Neka osoba koja živi blizu može da vam se dopadne. Iskoristite idealan period za bitne dogovore. Šetajte više.

Lav

Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Slobodni, pokušajte da ne nalazite manu svakoj osobi kojoj se dopadnete. Priliv novca je očekivan i bićete zadovoljni uspehom na poslu. Komunikativni ste i lako dolazite do rešenja na poslu. Moguć je kraći put.

Devica

Nemate potrebu da viđate druge ljude. Ostanite kod kuće ako ste sami i provedite vreme uz partnera. Provedite vreme sa partnerom. Posvetite se više sebi. Sada nije vreme za ljubav, ne brzajte sa poslom.

Vaga

Zauzeti, dobar je period za kraći put sa partnerom. Slobodni, dopada vam se osoba koja nije iz vašeg okruženja. Smislite način kako da dođete do kontakta. Ove nedelje bi trebalo da napravite plan rada. Spavajte više. Nemojte da se premarate.

Škorpija

Ne zapostavljajte partnera. Budite otvoreni i iskreni što se tiče toga kako se osećate. Slobodni, trebalo bi da izdvojite više vremena za zabavu i izlaske. Moguće je novo poznanstvo. Posao vas iscrpljuje. Bilo bi dobro da napravite plan rada. Trebalo bi da se više bavite sportom. Budite aktivniji.

Strelac

Idite ove nedelje na neko mesto gde možete da se relaksirate i opustite sa partnerom. Provedite više vremena sa prijateljima. Prijaće vam sloboda. Dajte sve od sebe na poslu. Budite vredni. Energični ste i sjajno se osećate.

Jarac

Ove nedelje nema nikakvih promena na poslu. Jako lako sarađujete sa drugima. Ništa vam ne pada teško. Spremni ste za avanturu. Bitno je da vam bude zabavno. Napeti ste zbog novca. Period je dobar za štednju. Mogući su povećani troškovi. Imate višak pozitivne energije i bavite se sportom.

Vodolija

Naravite kompromis sa partnerom. Odlično se slažete. Ne morate na silu da uđete u neku vezu. Ako ste slobodni, mođete da uđete u neku novu vezu. Pazite na sitnice. Čak i najmanje greške mogu da budu veliki problem. Izbegavajte da se ne zamerate kolegama.

Ribe

Veoma ste ozbiljni i partner može da misli da mu ne pridajete dovoljno pažnje. Neka bliska osoba može da vas upozna sa ozbiljnom osobom koja će da vam se dopadne. Posao mora da bude na prvom mestu. Budite ambiciozniji. Moguć je problem sa pritiskom. Pazite malo više na svoje zdravlje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Bonus video:

Kurir dnevni horoskop za 1.8.2021.

02:32

Kurir dnevni horoskop za 1.8.2021.

(Espreso/Mondo)