in

Ja sam žena koja je probala vijagru i bilo mi je spektakularno

Ja sam žena koja je probala vijagru i bilo mi je spektakularno

Imala sam osećaj kao da mi se celo telo pretvorilo u klitoris.

Žensko sam, ali to me nije sprečilo da probam vijagru ovog vikenda.

Rezultati? Definitivno vredi pisati o tome.

Pre otprilike mesec dana išla sam na tretman pod nazivom O-Shot. O-Shot su trombociti vašeg tela bogati plazmom koji se ubrizgavaju u vaš klitoris i zid vagine. Ideja je da se poveća osetljivost, čineći seks boljim, a orgazme jačim.

Nedugo nakon ovog, moj dečko Badi pomislio je da bi mogla biti dobra ideja da eksperimentišem sa vijagrom i vidim da li bi to pojačalo efekte moje injekcije.

Naravno, nemam penis, ali bilo je mnogo istaživanja o tome kako vijagra utiče na žene, pa sam samo želela da sprovedem svoje amatersko istraživanje.

Uzela sam pilulu neposredno pre nego što smo Badi i ja krenuli na žurku. Bila sam duboko skeptična.

U taksiju, na putu ka žurki, moja anksioznost je dostigla vrhunac. Mislila sam da ću doživeti veliki napad panike i spremala se da pitam Badija da li možemo da se vratimo, kada me je obuzeo talas smirenosti.

Žurke se sećam kroz maglu. Zašto? Zato što sam u suštini „napala“ svog dečka čim smo stigli.

Ja nisam osoba koja često uzima stvar u svoje ruke, ali zamislite me samo s dečkom na javnom mestu, gde se ponašamo kao da smo sami, goli i da možda snimamo film za odrasle za naše uživanje.

Dovoljno je reći da se nismo dugo zadržali na zabavi.

Inače Badi i ja imamo odličan seks. Oboje imamo visok seksualni nagon, naša tela se zaista dobro uklapaju, a mi smo relativno nov par što znači da još uvek uživamo u toj novoj energiji odnosa.

Uz to, nikada nismo imali seks kao što smo imali one noći kada sam uzela vijagru. Imala sam osećaj kao da mi se celo telo pretvorilo u klitoris. Svaki deo mene bio je osetljiv.

Ne znam da li je način na koji sam se osećala kada sam imala seks na vijagri bio placebo efekat ili je bio stvaran, ali šta god da se dešavalo, nema sumnje da je seks koji sam imala tada bio energičniji i trajao je duže.

Dovoljno je reći – verovatno ću pokušati ponovo, prenosi YourTango.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram