in

Ispovest muškarca kojem je preljuba raspalila maštu

Prevara uvek ima neželjene posledice, ali kod nekih parova može da dovede do preokreta u ljubavnom životu. Naime, kada je muškarac saznao za ženine brojne afere, umesto ljubomore  ili potezanja pitanja razvoda usledilo je nešto čemu se ona sigurno nije nadala. Prevareni muž je poželeo da supruga nastavi da ga vara, ali da to radi pred njim.

Imam 45 godina, a moja supruga 43. U braku smo već 18 godina. Znao sam da je moja žena imala mnogo partnera pre nego što smo se upoznali i sumnjao sam da nije uvek bila vernа ni meni. Jednog dana sam sasvim slučajno pronašao njene tajne se*si fotografije, koje nikada nisam video. Te noći sam se suočio sa njom i pitao je kome ih je sve slala. Ona se slomila i priznala da je imala aferu sa čovekom sa posla, ali je rekla da je to prošlo. Zatražio sam da bude iskrena o tome da li je bilo drugih. Sve je izašlo na videlo! Bilo je se*sa za jedno veče i nekoliko afera – započeo je ispovest prevareni muž.

shutterstock.com

Posle svađe usledila je najvrelija noć do tada

Ono što je i njega smog iznenadilo je spoznaja da uopšte nije bio ljut kad je saznao da ga supruga vara.

Kada mi je supruga priznala da je imala pet ljubavnika tokom našeg braka, mislim da je očekivala da ću je napustiti. Umesto toga, to me je zaista uzbuđivalo. Što više mi je pričala, to sam se više uzbuđivao. Završili smo priču o njenim aferama neverovatnim se*som, najboljim u poslednjih nekoliko godina. Od tada, tražim od nje da mi opiše kako su vodili ljubav sa njom drugi muškarci, kao predigru. Prvo joj je bilo neprijatno; znam da još uvek oseća krivicu, ali sada je srećna da mi udovolji. Istina je da je maštanje o njoj sa drugim muškarcima oduvek bila moja velika fantazija. Želim da odem korak dalje. Voleo bih da budem tu kada bude imala intimne odnose sa drugim muškarcem. Ne želim trojku, već samo da budem u sobi i da posmatram, ali ne znam kako da to da joj predložim, i ne želim da je pritiskam – pojadao se on na interenet forumu.

Shutterstock

Mašta da gleda svoju suprugu u krevetu sa drugim

Komentari su ubrzo pristigli.

– Ideja da gledate kako vaša supruga ima se*s sa drugim muškarcem, poznato kao voajerizam, vas uzbuđuje, ali razgovor o fantaziji je veoma drugačiji od stvarnog čina. Moguće je da će stvarnost izazvati neočekivane emocije, poput ljubomore.

– S jedne strane, dobro je što ste uspeli da prebrodite neverstvo vaše supruge. S druge strane, ne zvuči kao da ste došli do srži razloga zbog kojih je bila neverna.

– Činjenica da se oseća krivom i da joj je bilo neprijatno da priča o tome, ukazuje na razloge o kojima niste diskutovali. Zapamtite, ona ne deli vašu fantaziju. Možda ne želi da ima se*s sa drugim muškarcem dok vi posmatrate.

– Razgovarajte sa njom o tome. Ali ako joj se ideja ne svidi, morate prihvatiti njenu odluku. Uverite se da ne kaže “da” samo da bi vas usrećila ili umirila – bili su neki od saveta koje je ovaj muškarac dobio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: