in

Imate li i vi ove simptome?

Ilustracija, Foto: Profimedia

Najčešće hormonsko oboljenje kod žena je sindrom policističnih jajnika ( PCOS ). Naziv ovog oboljenja potiče od izgleda jajnika na kojima se nalaze brojne ciste i koji su skoro duplo veći od normalnih. Najčešći je uzrok izostanka ovulacije, a statistike kažu da skoro 10% žena u reproduktivnoj dobi pati od ovog sindroma.

Pored izostanka ovulacije, PCOS utiče i na sterilitet, povećanu telesnu težinu, opadanje kose, pojačanu maljavost, pojavu akni po licu i leđima.

Ukoliko se borite sa ovim zdravstvenim problemom, vreme je da se upoznate sa Folinomelom, proizvodom sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvorno kod žena sa ovim tegobama.

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, policističnih jajnika, mioma, korekciji telesne težine, kod pacijentkinja sa hroničnim pelvičnim bolom i hroničnom dispneom.

Folinomel
foto: Promo

Zašto baš Folinomel? Jer on:

  1. reguliše menstrualne cikluse,
  2. promoviše ovulaciju,
  3. pospešuje kvalitet jajnih ćelija i njihov broj
  4. smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
  5. snižava insulin i glukozu
  6. snižava holesterol
  7. rešava probleme prekomerne težine
  8. smanjuje potrebe za određenim namirnicama.

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, rešenje broj 9051/2016, od 20.05.2016. godine.

Folinomel naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem!

(Espreso)