in

Iako je udata sumnjam da je dete možda moje! (FOTO)

Iako je udata sumnjam da je dete možda moje! (FOTO)

Jedan mladić (25) radi kao magacioner u firmi, a direktorov sin nije imao peteranih poslovnih ambicija poput svoga oca, tako da je ostao da radi kao šef magacina. Njih dvojica su se do te mere zbližili da su se okumili na venčanju. 

Direktorov sin mi je oduvek bio drag i veoma smo dobri drugovi, naravno da sam prihvatio kumstvo. Bilo je to skromnije slavlje gde je na svadbenom ručku ostala najbliža rodbina i naravno ja kao kum. Tako sam celo veče proveo u ćaskanju sa njegovom rođenom sestrom. Ona je veoma atraktivna, 4 godine je starija od mene ali je udata. Suprug joj je često na poslovnom putu zbog čega trpi njihov ljubavni život – započinje ispovest ovaj mladić, a prenosi San.

shutterstock.com

Susret se završio u njenom stanu

Ovaj mladić je bio vidno privučen izgledom ove devojke, jedini je problem bio taj što je ona rođena sestra njegovog sada već uvelikog kuma, a ujedno i ćerka direktora. 

Ona sama je fletrovala sa mnom cele večeri. Činjenica da smo oboje bili prilično pijani, kao kum i rođena sestra na venčanju ovog momka, vodila je do toga da završimo u njenom stanu, budući da joj je muž bio u inostranstvu. Čim sam ušao i seo počela je da me ljubi i šapnula mi da obično nije takva, ali odavno nije imala se*s. Naravno da je logično bilo da krenem da je svlačim sa zadovoljstvom. Malo je reći da je ta noć bila neverovatna, sutradan sam je zvao sa željom da uskoro ponovimo. Ona mi je dogovorila da joj se suprug vraća iz drugog grada u kome živi, dok svaki naredni vikend provodi u posetama njemu. Zvao sam je još nekoliko puta, ali mi nije odgovarala. Onda sam od mog kuma i našeg direktora čuo za slavlje pošto se očekuje da će od ćerke dobiti unuka. Odmah mi je prošlo kroz glavu da budući da tu noć nismo koristili zaštitu, a prilično smo popili, moguće je da to dete bude i moje. Zvao sam je neprestano, ali mi se nikada nije javila niti uzvratila na pozive, šta da radim?– upitao je ovaj momak.

Shutterstock

Sumnja da je možda dete njegovo

Saveti koji su usledili na internetu bili su raznoliki.

– Ta žena ima svako pravo da zadrži za sebe tajnu ko je otac deteta. To je možda zaista njen suprug i veća je verovatnoća da to jeste on, poštujte njenu odluku i ne uznemiravajte je –

– Bilo da je njen suprug otac deteta ili nije, očigledno je da ona želi da on bude bebin tata. Jasno je da u zavisnosti od ciklusa ona zasigurno zna ko je otac, a možda i želi da veruje da je to njen suprug. Definitivno možete da proverite da li ste to vi na osnovu DNK testa za koji vam treba njena saglasnost –

– Žao mi je što ću ovo reći, ali ta žena vas je iskoristila isključivo zato što se*s nije imala dugo i ne želi vas u svome životu. Možete je pozvati, nemojte pisati poruke, ko zna ko može da ih vidi. Ili joj pošaljite da želite da joj čestitate i da je molite da vam se javi, a ukoliko se javi, shvatila je poruku. Pitajte je da li postoji mogućnost da ste vi otac i želi li da i vi učestvujete u odgajanju deteta. Jasno je da bi to značilo u tom slučaju njen razvod braka, što ona očigledno nikako ne želi. Tako da vam se najverovatnije neće javiti – samo su neki od komentara.

Shutterstock

Zbunjeni muškarac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: