in

HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Pogledajte šta vam zvezde spremaju za ovaj mesec, 1 ZNAK POSEBNO NEKA SE SPREMI!

Horoskop, Foto: Profimedia

Horoskop za novembar otkriva šta bi svaki znak trebalo da uradi do 15. u mesecu, zvezde otkrivaju najvažnije korake i šta će koga mučiti!

Šta vam zvezde donose u mesecu novembru? Pročitajte detaljni mesečni horoskop, a evo šta bi svaki znak trebalo da uradi tokom prve dve nedelje, s kojim poteškoćama će se suočavati i šta može da očekuje!

Ovan

Sve do 15. novembra, ljubav je sve o čemu razmišljate. Ako ste u vezi, očekujte varnice i strast, ako niste, moguće je zanimljivo novo poznanstvo. Ali pazite – posle 15. novembra u vaš život se vraća osoba koju nikako ne želite ponovo da sretnete, poremetiće vam sve! Pročitajte i ko su najgori parovi horoskopa!

Bik

Neobičan period za vas, jer će sve biti u redu a vi ćete biti puni negativne energije. Budite razumni i prepoznajte kada unutrašnji saboter pokušava da vas nadvlada. Nemate razlog ni za ljutnju, ni za svađe, ali kao da je to sve što želite. Oduprite se!

Blizanci

Prve dve nedelje novembra iskoristite da rešite problem koji se već dugo “vuče”. Znamo, mrzi vas i radije biste radili bilo šta drugo, ali odugovlačenje vam neće doneti ništa dobro. Zvezde kažu da je do 12. novembra savršen period za završavanje starih obaveza, iskoristite ga!

Rak

I za vas je ovo mesec pun ljubavi, a moguće je da će se rasplamsati osećanja koja ste dugo krili. Šta to znači? Ako ste s partnerom upali u rutinu, odjednom ste zaljubljeni kao tinejdžeri! Ako niste u vezi, ljubav stiže odande odakle je najmanje očekujete – od osobe za koju niste imali pojma da joj se dopadate.

Lav

Akcenat u prve dve nedelje novembra je na porodici. Da li vam predstoji neki važan događaj ili proslava? Šta god da je, dobro se pripremite, biće stresa ali će sve biti u redu. Važno je da se ne iznervirate oko gluposti i time ugrozite odnose s najbližima.

Pročitajte i koji znaci kriju osećanja kao zmija noge!

Devica

Imate vrlo važnu odluku koju morate da donesete do polovine meseca. Imate i podršku porodice, partnera i prijatelja, ali nikako da se odlučite kako da se postavite. Razgovori će biti ključni, poslušajte savete ljudi iz svoje okoline i zapamtite da niste sami u toj odluci!

Vaga

Odličan period za ljubav, a zvezde kažu – šta god da ste naumili, krenite ka tome! To je možda nova veza oko koje se nećkate, ali možda i važna promena u vašoj postojećoj dugoj vezi. Sve će zavisiti od vas, poslušajte srce i donesite odluku do 15. novembra.

Škorpija

Dobro pazite šta planirate, moguća su neprijatna iznenađenja! Zvezde kažu da su vezana ili za porodične planove, ili za finansije, pa odložite veće odluke za iza 15. novembra.

Strelac

Društveni život će vam biti bogatiji nego ikada, zbog čega možete da očekujete da ćete biti umorni. Nije lako videti se sa svima i stići svuda, posebno kada u sebi razmatrate kako da rešite problem koji još uvek niste nikome ispričali. Poverite se osobi kojoj verujete, uradite to odmah!

Jarac

Ništa neće zaustaviti Jarca u prve dve nedelje novembra! Šta god da ste naumili da ostvarite, uspećete i to s neverovatnom srećom! Iskoristite ovaj najbolji period novembra, vi ste najsrećniji znak u ove dve nedelje!

Vodolija

Lične ambicije i posao su u fokusu do 15. novembra. Ne odbacujte nijednu ideju, koliko god vam se činila hrabrom ili čak “ludom”! Ako bi trebalo da predate važan rad ili izveštaj, možete to da uradite do 17. novembra.

Ribe

Prve dve nedelje novembra za Ribe su vezane za novac. Razmišljate o većem trošku ili investiciji? Samo napred, zvezde su na vašoj strani, a ne propustite ni novčani horoskop za svaki znak!

(Espreso)