in

Evo koliko ih je imala otad, njeni fanovi šokirani priznanjem! (VIDEO)

Evo koliko ih je imala otad, njeni fanovi šokirani priznanjem! (VIDEO)

Ljudi uvek pretpostavljaju da su zvezde filmova za odrasle sve otkrile kada je u pitanju se*s. Međutim, kada je u pitanju prvo intimno iskustvo gotovo svaka od njih ima neke neverovatno sočne i uzbudljive priče.

Meana Volf iz Kanade poslednjih osam godina napravila je ozbiljan potres u industriji za odrasle. Zahvaljujući svojim ulogama ta zavodljiva lepotica je stekla važno ime u svojim krugovima. 

instagram.com/meanawolf

Meana Volf je poslednjih godina zauzela sam vrh u industriji za odrasle 

Zajedno sa svojim mužem, Džekom Volfom, Meana producira, režira i glumi u sadržajima za odrasle visokog kvaliteta. Sada u razgovoru za Dejli Star ona je otkrila nove izbudljive detalje iz svog intimnog života, a otkrila je i kako je protekao njen prvi intimni odnos.

Prvi put mi je bilo simpatično. Imala sam 16 godina i bila sam zaljubljena. Stavili smo kondom naopako i samo smo se smejali koliko smo bili nespretni. Naravno da je trajalo samo nekoliko sekundi, ali se samo sećam da sam bila srećna i uzbuđena što sam to konačno uradila – počela je Meana svoju ispovest.

Međutim, otkako se okrenula snimanju filmova za odrasle, kako dalje objašnjava, u suštini je izgubila predstavu o tome sa koliko je muškaraca spavala. 

Definitivno sam izgubila pojam sa koliko sam muškaraca otad spavala. Imala sam mnogo ljubavnika i procenjujem da je to nešto manje od 80 ljudi. Osećam se super srećnom što sam doživela toliko neverovatnih iskustava – pkonosno je rekla za britanse medije, što je njene fanove prilično šokiralo, budući da su smatrali da je cifra daleko veća. 

Njeno prvo iskustvo kada je bila nespretna i sramežljiva sada je daleko od nje i njenih i te kako veštih akcija. 

Inače, Meana je započela svoju karijeru 2014. godine kada je odgovorila na oglas za fetiš modele u svom rodnom gradu Vankuveru.

Otad je napravila i sajt na kom objavljuje svoj eksplicitan sadržaj, a za koji članovi moraju plaćati ukoliko žele da vide njene nestašluke u krevetu. Kroz filmove Meane i njenog muža, koje su sami producirali, glumica nudi autentičan pristup produkciji za odrasle. Kada nije na setu, ona uživa u planinarenju, kuvanju i oduševljeno ceni arhitekturu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: