in

Evo ko su najčešći klijenti, koliko devojke zarađuju novca (FOTO)

Evo ko su najčešći klijenti, koliko devojke zarađuju novca (FOTO)

Ejmi Gvin proslavila  je 13 godina poslovanja kao jedina žena na čelu kluba za džentlmene i otkrila sve tajne koje se kriju iza zidova ovog zagodnetnog zdanja u Liverpulu. S obzirom na to da preovladava mišljenje da većinu striptiz klubova vode muškarci, mnoge je iznenadila činjenica da najveći striptiz klub u Velikoj Britaniji, u stvari, vodi žena.

Ova lepotica očigledno zna šta muškarci žele s obzirom na veoma uspešno poslovanje koje nije trpelo posledice čak ni tokom perioda pandemije koronavirusa. Ejmi kaže da je napravila novi tip striptiz kluba gde su plesačiče „na prvom mestu“. U razgovoru za Dejli Star progovorila je o tome šta se dešava iza zatvorenih vrata u klubu. Govoreći o tome kakva se klijentela obično sreće, Ejmi kaže da su to uglavnom biznismeni i inostrani turisti.

 

Naši klijenti su obično starija gospoda i biznismeni koji dovode svoje korporativne klijente na veče.Takođe, imamo značajne međunarodne goste koji posle gostovanja na fudbalskim utakmicama redovno posećuju klub da vide svoje omiljene devojke – počinje Ejmi svoju priču.

Ona je upitana i šta se dešava ako neko od njih počne da pravi probleme ili bude nepristojan u ponašanju prema devojkama.

Ako je momak nepristojan prema devojci, samo “puca” sebi u nogu i sve devojke ga obično izbegavaju, ostavljajući ga da se oseća veoma glupo u baru sam – rekla je ona.

 

Upitana zašto misli da je baš njen klub postao najveći u Velikoj Britaniji, Ejmi je rekla da je to sve zato što je fokusiran na žene.

Mislim da je to što je fokusirano na žene glavni doprinos ovome. Ja sam perfekcionista. Manji detalji poput frizure, cipela i donjeg veša su mi veoma važni. Sve male stvari zajedno postaju primetne našim gostima. Klub čak ima svoj sopstveni miris ugrađen u zidove i posetioci često komentarišu kako lepo miriše. Volim da stojim iza šanka i doživljavam klub očima posetilaca kako bih osigurala da imaju najbolje moguće iskustvo.Takođe, blisko sarađujem sa devojkama u smeni, osiguravajući da se osećaju najbolje i da rade po najvišim standardima. Ne osećam da je ova industrija shvaćena ovako ozbiljno do sada – govori ova lepotica.

Kada je reč o zaradama njenih devojka, Ejmi kaže da devojke sa najviše iskustva zgrću novac.

Generalno, visoka zarada, kao i u svakom poslu, dolazi iz iskustva, pa bih rekla da najbolje prolaze devojke koje su godinama u ovom poslu. Ipak, neke me i dalje iznenade kako već posle par dana uspeju da osvoje posetioce. Ako imate snažnu, magnetsku energiju, pozitivan stav i samopouzdanje, ljudi će prirodno želeti da razgovaraju sa vama -tvrdi vlasnica ovog kluba.

 

Kako dalje objašnjava, veoma joj je bitno da se devojke koje rade za nju dobro osećaju i da im bude prijatno u celokupnom ambijentu te da je to jedna od tajni ovog uspeha u kojem uživa.

Imamo negde gde mogu da se presvuku i osveže kao i da provedu vreme za opuštanje, ogromnu binu sa koje izvodimo predstave i imamo pravu sestrinsku atmosferu. Nove devojke su često nervozne, ali ja sam veoma otvorena i znaju da mogu da pričaju o bilo čemu sa mnom, svi smo zajedno u tome – zaključila je Gvinova.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.