in

Dve reči zbog kojih žene ne uspevaju da nađu i zadrže kvalitetne muškarce

U pitanju su upravo dve reči koje ste pročitali u ovom naslovu.

U želji da privuče muškarca desi se da žena pomisli da promeni sebe iznutra i spolja – da promeni frizuru, stil odevanja, da pronađe novi hobi… Ali šta ako je način razmišljanja zapravo blokada? Ako su upravo ove dve reči od kojih polazi najveći problem – to što ona pokušava da „nađe“ i „zadrži“.

Kako piše autorka portala YourTango, ona je alergična na reči „tražiti“ i „zadržati“ kad je u pitanju ova tema i smatra da je baš u tome problem.

„Žene su uslovljene da misle ovako – tražim dobrog muškarca ili kako da zadržim muškarca. Obe fraze imaju slabu energiju. Divan čovek je privlačan i on želi da ostane sa vama. Dakle, te reči ‚tražiti‘ i ‚sačuvati‘ će vas sigurno sprečiti da nađete dobrog muškarca. I dok mnogi momci misle da su muškarci ti koji bi trebalo da jure žene, mnogo je pogrešnog u vezi sa tim razmišljanjem.“

otvoreni brak

Zato ona ističe da treba pustiti slobodnu energiju, bez opterećivanja rečima ‚tražiti‘ i ‚zadržati‘, i napominje da žene često nisu svesne svojih moći – da smo svi privlačni po prirodi i da ćemo onog trenutka kad se opustimo i budemo ono što jesmo – naći i zadržati, a da toga nismo ni svesni.

***

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi