in

Doktor razjasnio u šta TAČNO DA GLEDATE

Ilustracija, Foto: Profimedia

Ne postoji način da precizno znate dužinu penisa, osim ako uzmete da ga izmerite, ali doktor Karan Radžan kaže da na osnovu dužine prstiju može da se pretpostavi koliko je veliki polni organ.

U TikTok videu koji je pregledan više od milion puta, dr Radžan je objasnio odnos “2D:4D”, između kažiprsta i domalog prsta i šta to znači za nivo testosterona i dužinu penisa.

“Možete da pretpostavite koliko je muškarcu veliki penis u odnosu na to koliko mu je kratak kažiprst. Sudeći prema urološkoj studiji objavljenoj u Azijskom žurnalu andrologije, kraći kažiprst u odnosu na domali prst ukazuje na veći polni organ. To je poznato kao odnos drugog i četvrtog prsta, koji se računa tako što podelite iznose dužine kažiprsta i domalog prsta. Što je manji kažiprst, to će i ovaj odnos biti manji”, objašnjava doktor u videu.

Dr Radžan dalje kaže da manji odnos između kažiprsta i domalog prsta, prema saznanjima studije, ima veze sa većom izloženošću testosteronima u majčinom stomaku, što ne utiče samo na veličinu polnog organa, već i na dužinu prstiju.

(Espreso)