in

Dok je razmišljala o razvodu jedna vrela noć joj je promenila život naglavačke (FOTO)

Dok je razmišljala o razvodu jedna vrela noć joj je promenila život naglavačke (FOTO)

Deca su kruna ljubavi i uglavnom dolaze kao zajednička želja posle sklapanja braka. Jedna žena je tako uživala u braku  neko vreme, ali naišla je na nerazumevanje od strane supruga i to po pitanju naslednika.

To je bila prva konktetna svađa koja se desila među njima, a koja im je žestoko uzdrmala brak. O svim sočnim detaljima progovorila je u intimnoj ispovesti.

Neko vreme sam u braku i moj suprug je želeo da maltene od samog venčanja počnemo da pravimo decu. Kaže da me je “pustio” prvih nekoliko meseci, ali sada je uporan u tome da što pre poradimo na deci. S druge strane, decu želim i ja, ali smatram da još neko vreme treba da uživamo kako u našem braku, tako i u slobodnom vremenu koje imamo samo za nas, u putovanjima i naravno da se posvetimo poslu. Kada sam mu to rekla, posvađali smo se. Rasprava se završila njegovim ultimatumom. Zapretio mi je da ukoliko u naredna 3 meseca ne krenemo sa realizacijom plana o deci, da će me ostaviti, a to je bila kap koja je prelila čašu – objašnjava ova žena, a prenosi San.

shutterstock.com

Muž posle venčanja odmah hteo decu, ali ne i ona

Posle burne svađe već prvih meseci braka, ova žena je rešila da svom suprugu pokaže kako bi bilo da ona nije tu, pa se privremeno preselila kod majke.

Naravno da nisam mislila kako ću se razvesti i ponovo vratiti kod mame. S druge strane, ni situacija kod moje mame nije bila sjajna po mene. Ona se u međuvremenu udala i živela je sada sa tim čovekom i njegivim sinom koji je bio mojih godina. Taj dečko mi je oduvek bio simpatičan i na neki način naši razgovori su uvek bili sa dozom flerta. Pošto sam se doselila kod njih, živeli smo u istom stanu. Jedne večeri nas dvoje smo gledali neki romantični film koji je u nastavku obilovao scenama se*sa. Ne znam kako se to uopšte desilo, ali već pri početku filma počeli smo da se ljubimo, a onda se stvar otela kontroli. Moglo bi se reći da smo imali fantastičan se* te noći, ali nikako nisam želela da produbljujem odnos sa njim. Na moje zaprepašćenje on mi je sutradan predložio kako što pre treba da se zvanično razvedem kako bismo nas dvoje bili u javnoj vezi. Takođe je dodao da će razgovarati prvom prilikom sa mojim suprugom o tome. Zatečena sam, ne želim da se razvedem, ali ne znam šta da radim, možda bolje da ja prva kažem mužu za to – upitala je ova mlada žena korisnike interneta.

shutterstock.com

Završila u krevetu sa očuhovim sinom

Komentari su bili krajnje podeljeni.

– Za početak bih savetovao i vas i vašeg supruga da oboje krenete na bračno savetovanje ako uopšte mislite da imate šansu da spasete brak –

– Prevara u braku svakako nije dobra ideja i teško da će vaš muž preći preko toga, ko god da mu to saopšti. Činjenica da ste imali se* sa polubratom maltene ne ide u prilog toga –

– Treba biti realnih očekivanja. Mladi ste ušli u taj brak, muž vam je u startu zapretio da će vas ostaviti ukoliko ne ostanete uskoro trudni, a vi ste se odselili od njega i odmah ga prevarili i to još sa sinom vašeg očuha! Treba li dalje da nastavim… –

shutterstock.com

Ne želi da ostane u vezi sa očuhovim sinom, ali se plaši da muž ne sazna

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: