in

Da li i vi pravite GREŠKE?

Ilustracija, Foto: Profimedia

Svako od nas, kad je u vezi, povremeno pravi neke greške.

Ako narušavaju odnos između partnera, normalno je da će neko od njih reagovati.

Međutim, ako se nešto ponavlja konstantno, dešava se da se ljudi okreću trećoj osobi, u potrazi za zadovoljstvom i onim što im istinski treba.

Ovo su tri stvari koje su za ženu neophodne. Kada ostane bez njih, ona traži drugog muškarca koji će joj to omogućiti.

1. Zaštita

Ovo ne podrazumeva samo zaštitu od huligana. Sada nisu devedesete, a takvo herojstvo se praktično ne mora pokazivati. Danas svoju suprugu morate da zaštitite od bezopasnih, ali ne manje destruktivnih stvari.

Na primer, da je zaštitite od svekrvinog besa ako živite sa svojom majkom. Ovo je veoma važno, iako nije uvek očigledno.

Morate biti spremni da je zaštitite od zlog šefa tako što ćete joj pružiti podršku da nađe bolji posao. Obezbedite joj materijalnu egzistenciju. Često se dešava da žene koje to nemaju, utehu pronalaze kod ljubavnika.

2. Pomoć

Ovo je najočiglednija manifestacija ljubavi. Odbijajući da pomognete svojoj ženi, vi joj kažete “Ne volim te!” Pa šta onda da očekujete od nje? Treba da pomognete svojoj ženi, čak i ako taj posao i nije baš “muški”. Ako vidite da ne može da se nosi sa poslom, pomozite.

Pomozite kada je umorna zbog bebe. Pomozite kada ide u kupovinu.

Pomozite ako vidite da ima blokadu na poslu – skuvajte joj večeru. Kad je u nevolji, nađite joj se.

3. Seksualne emocije

I ženama je potreban seks. Ali samo malo drugačije od muškaraca.

Zbog toga, zapravo, nastaje većina nesporazuma i izdaja.

U seksu su nam potrebne samo emocije, a ne kvantitet i kvalitet pokreta. Da je sve u pokretu, ženi ne bi bio potreban muškarac već bi joj bile dovoljne seks – igračke.

Žena želi nežnost, strast, želju, nešto novo. Žene nisu jedine koje čitaju “Kako seksualno zadovoljiti i zadržati svog muža”. Posle 5-7 godina braka, bilo bi lepo da muž poradi malo na novitetima u seksu.

Ako joj ne pružite ono što joj treba, žena će sreću potražiti na drugom mestu.

(Espreso/stil.kurir.rs)