in

Da li biste ostale sa momkom ako vam kaže da ne želi nikad da se oženi?

Da li biste ostale sa momkom ako vam kaže da ne želi nikad da se oženi?

“To svaki muškarac kaže, ali ti si tu da ga razuveriš”.

Ne završavaju se sve veze brakom, a i ne ulazimo u svaki ljubavni odnos s jednim ciljem – da se udamo.

Ali šta se dogodi kada vam momak s kojim ste u vezi kaže da neće da se oženi sa vama – nikad? Da li biste tada ostale u toj vezi ili jednostavno okrenule leđa i otišle?

Seks

Ovo pitanje zanimalo je i jednu Srnu sa Tvitera, a evo koje je odgovore dobila ispod tvita.

„Prosto ne“.

„Ako je brak u smislu papira jedino što ne želi, okej. Bitna mi je spremnost na zajednički život i budućnost, što realno može i bez braka. Ukoliko nemamo iste planove, nemam ja tu šta raditi dalje“.

„Zavisi šta ti želiš, ako nemaš u planu udaju i brak i lepo ti je sa njim, dobar je prema tebi, voli te i poštuje – zašto da ne, pa koliko traje – traje. A ako su tebi nekad u budućnosti cilj brak i deca onda paljba odmah, nema šta da se premišljaš, on svoje mišljenje promeniti neće“.

„Da. U tom trenutku je samo povređen, pa zato to kaže“.

„Ne jer nemam vremena za bacanje“.

„Da jer to svaki kaže, a ti si tu da ga razuveriš“.

„Ne. Materijal sa greškom“.

„Svako normalan u jednom trenutku poželi i brak i decu, ali ne sa tom osobom…“

„On samo ne želi da oženi ženu sa kojom je trenutno. U svakom slučaju ako ti želiš da se udas- traži onog koji želi isto“.

„Pošto sam već bila u braku, sada da mi to kaže da, nastavila bih vezu jer ni ja nisam nešto luda da se udajem ponovo. Ali sam upoznala nekog i bila u vezi sa nekim ko zaista neće nikad stupiti u brak jer je samoživ i ne podnosi nikog ko mu ugrožava slobodu. Taj vajb se oseti“.

„Kvalitetna veza je vid slobode jer normalni ljudi u glavu su iskonski iskodirani da žive u nekoj zajednici. Rekavši to, podrazumeva se da su preležali dečiju bolest zvanu „ne mogu da živim bez tebe“.

„Zavisi šta ti želiš, ako želiš brak jednog dana, a on je siguran da mišljenje neće promeniti, onda raskini. Takođe postoji opcija da budeš tu dok je lepo i uživaš, ali je to mac sa dve oštrice jer postoji mogućnost da se još više vežeš“.

„Takvi to obično urade sa nekom drugom. Čim on postavlja granice i pravila, nije on za ljubav i život sa tobom, ali sa nekom drugom biće mala maca“.

„Baš ja tu situaciju proživljavam trenutno. Znači rekao sam curi da se ne želim ženiti, niti biti u braku. Rekao sam joj da možemo skupa živeti i sve kao da smo u braku. Na to ona pita, kao šta ako budem imao dete, kao hocu ga voleti. Pa naravno da hocu. Evo vec par dana je ljuta zbog mog odgovora“.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram