CEO SVET JE USHIĆEN! Čuvena Paulina se slikala u donjem vešu sa 55 godina, ovo je NESTVARNO kako izgleda! (FOTO)

Slavka manekenka, Foto: Instagram/Printscreen

Čehinja Paulina Porizkova (55) bila je jedan od najpoznatijih modela 80-ih, a danas je aktivna na društvenim mrežama, gde često objavljuje golišave fotografije. Na poslednjoj pozi u seksi donjem rublju, svojim pratiocima napisala je dugačak post o svojoj omiljenoj temi – seksu.

– Otkako sam odrasla u Švedskoj u svojim seksualnim godinama, mogu iskreno da kažem da nikada nisam imala seks ZA muškarca. Dakle, ne da zadovoljim čoveka. Naravno, ako ste u dugoj vezi, ponekad ćete učiniti uslugu partneru. Ali to je ljubav.

Možete li da imate seks bez ljubavi?

Svi znamo da to nije problem za muškarce. Ali većina žena insistira na nekoj vrsti veze pre nego što se uzbudi. Ovo je možda osnovna biologija: u seksu uvek žena završi sa računom. Tako da bi za njega bilo logično da može da veruje svom partneru. Ali od pojave pilule, žene su imale izbor.

Svakako ne toliko kao muškarci, ali mnogo više nego nekada. Da li je ovo još uvek relevantan odgovor na pitanje da li je seks socijalni konstrukt ili biološka neizbežnost? Seks ženama pruža jednako zadovoljstvo kao i muškarcima, zapravo, rekla bih, više! Možemo imati višestruki orgazam, ali i duže se seksati. Tačno je da kada je neko zaljubljen, seksualni čin poprima aspekt „vođenja ljubavi“. Obogaćuje i dovodi seks na novi nivo.

Ali šta nije u redu sa redovnim seksom?

Na kraju, nije vam potreban svaki obrok da biste bili gurmanski užitak. Jedite većinu vremena da biste zadovoljili svoje telo. Gospodo, ovo NIJE poziv na bezobrazne komentare. Zaista me zanima šta moje kolege misle o ovoj temi, pitala je Paulina, a u komentarima je bilo mnogo pratilaca koji su izneli svoje mišljenje o ovoj temi. Porizkova je nedavno pozirala gola na Instagramu, a potom napisala da se ne srami svog tela.

– Kada sam imala dvadeset i trideset godina, što sam manje krpa nosila, postajala sam popularniji. U četrdesetima sam gotovo mogla da šetam nag i ne bih dobila ništa više od najmanje kazne za incident u javnosti.

Ali u pedesetim godinama me vređaju zbog svega: „Obuci se bako“, „Želiš pažnju, zar ne?“, „Malo si očajna?“, Jadna si “.. Zašto golotinja i seksi dobrodošlica u ženskoj mladosti, a zabranjena u zrelim godinama? Zbog muškaraca “, napisala je. Završila je svoj poduži post hashtagovima” biti seksi nema datum isteka “i” negde između JLo i Betti Vhite ‘.

(Espreso/Vecernji.hr)