in

Budite OPREZNI s NJIM, jako je HLADAN

Horoskop, Foto: Profimedia

On je horoskopski znak koji deluje gordo i neosvojivo, a potrebno mu je mnogo vremena kako bi se za neku osobu zaiteresovao. Ipak, kada se njegovo srce zagreje, ta vatra će goreti zauvek.

Jarac je usko povezan sa ambicijom, strpljenjem i usponom ka vrhu.

Oni nigde ne žure i pre svake odluke procenjuju sve rizike. Nikada neće srljati u nepoznato i ulagati u poduhvate koji nisu sigurni.

Horoskop
foto: Profimedia

Kod njih zdrav razum igra presudnu ulogu, pa vam igranje na kartu emocije neće proći kod njih.

Život je za njega isuviše ozbiljan fenomen da bi očekivao bezbrižnost i zabavu. Čak i kada je najsrećniji, njegova pojava odaje nešto hladno i sumorno, kao da se priprema za iznenadan udarac ili je možda bolje reći da nijedan udarac za ovaj znak nije dovoljno neočekivan – on kao da ga priziva.

Horoskop
foto: Profimedia

Pleni svojom hladnoćom, deluje neranjivo i jako, kao da nije od istog materijala od koga je načinjen sav ostali svet. Biraju ga za vođu jer deluje kao okamenjena snaga koju je nemoguće pobediti. Neranjiv zadržava bol u sebi.

Ipak, Jarčevi su najodanija bića koja ćete sresti. Izdaju ne praštaju, ali je zato nikada neće prirediti drugom. Ono što ne očekuju od drugih, neće ni sami uraditi. Očekujte od njih da budu tu u svako doba dana i noći, podneće najteži teret zbog porodice i dragih ljudi, tu su da vam pomognu na putu ka usponu i budu vaš oslonac u životnim burama.

(Espreso / Telegraf)