in

Atraktivna plavuša javno traži dečka, zbog ovih snimaka je svi odbijaju (VIDEO)

Atraktivna plavuša javno traži dečka, zbog ovih snimaka je svi odbijaju (VIDEO)

Bili Biver je atraktivna plavuša i ostvarenje snova muškarcima širom sveta. Ona je sve ono o čemu mnogi maštaju. Ipak, ova Australijanka se požalila kako ne može da nađe partnera i stabilnu ljubavnu vezu.

Uzrok tome vidi u poslu zvezde filmova za odrasle kojim se godinama bavi. Kako kaže, zbog njenih snimaka mnogi je ne smatraju kandidatkinjom za devojku iako nemaju problem sa tim da uživaju u strastvenoj avanturi sa njom.

 

 

Bili je toliko očajna zbog svoje emotivne situacije da se požalila javno putem Tiktoka kako ne razume zbog čega je muškarci osuđuju.

– Svi imamo prošlost i svi imamo istoriju. Jedina razlika je u tome što sam ja svoju snimala. Moja je na kamerama. Zar me to čini osobom sa kojom je nemoguće zabavljati se? Ozbiljno, da ili ne? Mislim, u isto vreme razumem i ne razumem – požalila se ova lepotica.

Bili je dodala da muškarci uvek žele se*s sa njom, ali je njen posao daleko veća prepreka kada se radi o zabavljanju.

 

 

Ukoliko želite da koristite moju prošlost i ne možete mi pružiti priliku ili šta god zbog mojih snimaka koji su dostupni svima, pa i mojim prijateljima da vide, onda je to vaš problem, nije moj – besno je poručila.

 

 

Bili svakodnevno dobija pregršt raznik ponuda na društvenim mrežama i gotovo sve su se*sualne konotacije. Za sada se nije oglašavala da li je ovaj njen javni apel urodio plodom te da li je pronašla muškarca koji može da se nosi sa njenom profesijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: