in

“Ako se zoveš Ana, a tvoj dečko Dušan”

“Ako se zoveš Ana, a tvoj dečko Dušan”

Ups. Dušan se ovome nije nadao.

Ovih dana na društvenim mrežama u Srbiji se zaviralila poruka devojke iz Beograda upućena jednoj Ani. Video je prvo objavljen na TikToku ali je brzo prenet i na ostale platforme, a glavni akteri su Ana, Dušan i jedna neimenovana plavuša.

Naime, tiktokerka @_aleksyyy_ je objavila video u kojem opisuje scenu kojoj je svedočila i poziva prevarenu devojku da joj se javi:

„Ako se zoveš Ana i dečko ti se zove Dušan i večeras ti je rekao da ide s društvom, upravo sedi s nekom plavom ribom i ogovaraju te u City green-u u Rajićevoj“.

@_aleksyyy_ #citygarden #fyp #tiktok #viral ♬ Zera – Hurricane

Video je u kratkom roku postao viralan, te je bilo samo pitanje vremena kada će Ana saznati šta se događa. A onda, nakon par dana Aleks je objavila novi video, u kom je zahvalila svojim pratiocima jer je ova informacija uspešno došla do Ane.

„Nemate pojma koliko ima frustriranih muškaraca koji varaju svoje devojke i ne žele da im se dogodi ovakva situacija. l takođe, toliko divnih devojaka koje su mi pomogle da dođemo do Ane. Uspeli smo“, rekla je i prikazala dopisivanje s Anom, koja joj se zahvalila i objasnila da je u početku mislila da je reč o šali.

@_aleksyyy_ #naslismoanu #fyp #tiktok ♬ original sound – алекс&lt3

Komentari podrške ispod ovih videa brojni su, a ženska solidarnost koja se danas retko viđa dirnula je mnoge. Ostaje samo pitanje kako li se sve završilo s Dušanom.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi