in

2 jasna znaka koja govore da on planira BRAK sa vama!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Partneri jedni drugima stalno šalju signale.

I jako je važno da na njih obratimo pažnju i da ih uočimo na vreme.

Žene su navikle na “utvrđene priče” o muškim emocijama, nesalimovim srcima i braku na koji mogu da ga navedu godine, luda zaljubljenost, ili očekivanja.

Realnost kada su u pitanju emotivni izbori, odluke i rasuđivanja su ipak malo drugačija, naročito ako govorimo o zrelom, ispunjenom i samouverenom muškarcu.

Venčanje, Burma, Svadba
foto: Profimedia

Iako momci tokom mladalačkih dana mnogo ređe od žena maštaju o savršenom venčanju, porodici i ljubavi koja menja svet, postoje 2 razloga koja bi jači pol navele na sudbinski čin.

1. U vama vidi majku svoje dece i stub porodice
Muškarcima treba više vremena da zaključe da li ste baš vi “ona prava”, a onog trena kada shvate tu činjenicu, misli će ići u jednom smeru, iako vas neće odmah zaprositi. Potrebno je da veza postane dostojna veridbe i braka. Budite strpljive i privržene, te bajkovita ljubavna priča neće izostati.

2. Strah od gubitka voljene osobe
Iako vam se ova činjenica može na prvi pogled učiniti površnom i manje bitnom, jači pol potajno strahuje da neće uspeti da zadovolji potrebe svojih izabranica, te ovim potezom može da osigura ljubav do kraja života tokom koje će ispraviti sve nedostatke.

Pored ova dva vodeća razloga za stupanje u bračnu zajednicu, spisku se pridružuju navika, istinska emocija, očinski instinkt, tradicionalnost….

(Espreso / Krstarica)