in

10 stvari koje dobar muž nikad neće uraditi ako stvarno voli svoju ženu

Nije lako suočiti se sa istinom.

Ne postoje pravila o tome šta čini srećan brak i vezu jer svima su nam potrebne različite stvari. Međutim, postoje znaci dobrog odnosa i postoje stvari koje dobar muškarac neće uraditi ako je u braku.

Donosimo vam 10 stvari koje pravi muškarac neće uraditi u zdravom braku.

prevara

On neće potezati priču o vašoj prošlosti

Muškarac koji donosi zdrave odluke nikada vam neće sasuti u lice vašu prošlost. Neće isticati u prvi plan vaše ranije greške. Neće vam suditi za ono što ste bili pre nego što ste njega upoznali.

On vas vidi onakvom kakvi ste danas i prihvata da ste imali život pre njega. I srećan je što vas ima pored sebe.

Neće vas staviti na drugo mesto

Ponekad morate da budete na drugom mestu, iza njegovih roditelja, njega samog i dece ako ih imate, ali muškarac u zdravoj vezi će pronaći način da mu budete prioritet. Kada muškarac svoju ženu ili devojku stavlja na prvo mesto on pokazuje da je posvećen vezi.

Neće vas ismejavati zbog vaših želja ili afiniteta

Ako vas vaš partner zafrkava u vezi nečega što želite da uradite ili vas sramoti što želite određene stvari u krevetu, ovo nije zdrav odnos. To je pokazatelj da treba da ga ostavite i pronađete muškarca koji će se ponašati ispravno.

Neće očekivati da ispunite sve njegove fantazije

Očigledno, svi bismo voleli partnera koji želi da ispuni svaku našu fantaziju ili želju, posebno u krevetu, ali to nije realnost. Svaka osoba je drugačija i možda vašem partneru neće biti prijatno da isprati vaše određene zahteve.

Dobar muškarac neće od vas očekivati da se ponašate kao zvezda filmova za odrasle, već kao osoba koji podjednako može da utiče na vašu vrstu intimnog života.

Neće vas omalovažavati 

Dobar čovek se obraća sa poštovanjem, čak i kada je ljut. On smatra da prema svojoj ženi uvek treba da se odnosi sa divljenjem i nikada je neće vređati.

Neće se emocionalno povući od vas kako bi vas kaznio

Naravno, s vremena na vreme, muškarac će se povući u svoju „mušku pećinu“ ako oseti da je pod stresom ili je uznemiren. Dobar muškarac će vam prići kada bude spreman za razgovor.

Neće zanemariti vaša osećanja

Natalia Sutula / Alamy / Alamy / Profimedia

Da li vam govori da preterujete ili da ste osetljivi sve vreme? Da li su sva vaša osećanja poništena? Da li zbog njega mislite kao da ne treba da se osećate na određeni način?

Dobar muškarac u zdravom braku neće stalno odbacivati vaše emocije, zbog čega ćete osećati kao da nešto nije u redu s vama. Umesto toga, on će pokazati empatiju i utešiti vas.

Neće vas ismevati pred prijateljima

Kad ima zadirkivanja, onda često ima i zlonamernog komentara. Iako nema ničeg lošeg u šali, postoji čvrsta granica između smešnog i uvredljivog, posebno ako vam te udarce pravi pred prijateljima, čime vas dodatno ponižava.

Neće izbegavati da vam smanji strahove ili nesigurnosti

Dobar čovek će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima nakon vaše svađe ili loše situacije ili događaja koji vas je uznemirio. On će se potruditi da se osećate sigurno u emocionalnom smislu.

Neće biti sebičan

Dobar muž ne ispoljava sebičnost prema osobi koju voli. On želi da joj da sve i da bude najbolja verzija sebe da bi ženu učinio srećnom, piše YourTango.

BONUS VIDEO:

***

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram