in

1 od njih STAJE NA LUDI KAMEN

Ova 3 znaka očekuje velike promene na proleće.

Blizanci

Planetarni red i poredak na nebu ide vam u prilog, i to najviše u ljubavnom smislu i kontekstu življenja. Mnogima ste veoma privlačni.

Vage i Vodolije prvi su vam po prijateljskom rasporedu važnosti broj jedan. Nakon njih, rado imate kreativnog posla i s Ovnovima i Lavovima. I to vam je uglavnom to. Strelčevi su vam trenutno aut, jer ste se u prošlosti razočarali. Različitosti u temperamentu i karakteru, obično nas u početku privuku, ali dugoročno gledajući ipak s vremenom donose teško razmrsive brige i probleme.

Vaga

Lepota Vaga opevana je u raznim pesmama jer ste Venerine ćerke, lepe, pametne, pravedne i miroljubive. Uvek postoje i izuzeci od pravila, ali nećemo sada o tome, da vam ne kvarimo radosno prolećno raspoloženje.

Kreativno se igrajte i zabavljajte, komunicirajte sa dragim ljudima, i vaša intimna ljubav razvijaće se konstruktivno plodonosno. Ako sanjate ljubav, i umorni ste od usamljenosti, pokrenite se mentalno, i vrlo brzo će se stvari razviti u pravom smeru.

Od negativnih uticaja, najsigurnije ćete se zaštititi svojom dobroćudnošću i samilošću prema onima koji pate. U maju će vas tuđa patnja najjače ganjati, a oči će vam suziti.

Vodolija

Venera i Mars idu u susret Saturnu u znaku Vodolije, i iz vaše ljubavne kuhinje šire se strastveno aromatični mirisi. Možda ste čak i malo uplašeni, jer se vaša intimna simbioza s njim ili s njom božanstveno bajkovito razvija? Plašite se istinske ljubavi? Nemojte.

Niste imali veru u ljubav, i vaša emocionalna dešavanja naterala su vas da razmišljate negativno. Život ima smisla. Postoji duboka ljubav. Mnogi ljudi ostaju dobri, pravedni i ispravni, uprkos svim nedaćama kroz koje prolaze. Taj neko s kim ste u prijateljskom odnosu , postaće vam u bliskoj budućnosti sve na svetu.

Dosta starija ili znatno mlađa osoba od vas? Ljubav ne poznaje granice.

(Espreso / Krstarica)