in

1 horoskopski znak voli BUČNE RAZGOVORE, a neki samo poštuju DOGOVORE!

Astrolozi su došli do zanimljivih saznanja kako se ponašaju horoskopski znaci kada telefoniraju.

Ovan razgovara bučno i koristi naredbodavni ton. Njega teško možete videti da razmenjuje nežne reči preko telefona.

Za razliku od Ovna, Bik je veoma šarmantan u telefonskom razgovoru ali često zna da pretera u držanju sagovornika sa druge strane žice.

Blizanci se ne odvajaju od telefona, kao da su sa njim rođeni. I, naravno, stalno telefoniraju, ne birajući ni mesto ni vreme.

Brižni Rak koristi telefon kako bi podsetio, proverio i upozorio. Zaljubljeni Rak će preko telefona slati slatke i romantične reči.

Lav zove kada god mu se prohte, bez obzira na vaše obaveze ili vaše vreme odmora. Posebno ako se zaljubi, onda će zvati stalno, za svaku sitnicu.

Device poštuju dogovore, pa to važi i u telefonskoj komunikaciji. One uvek pozivaju tačno u minut i očekuju da i vi zovete onda kada je dogovoreno.

Vage očekuju prijatne i pametne reči u komunikaciji. Iako vas ne vide, teško ih je zavarati, pa nepogrešivo prepoznaju lažne tonove.

Škorpija je puna strašnih priča i mračnih tajni i nema mnogo osoba sa kojima to može da podeli. Kada naiđe na takvu, onda druga strana mora biti spremna na duge telefonske razgovore u bilo koje doba dana ili noći.

Strelac je idealan sagovornik kada ste neraspoloženi ili tužni. Njihovo dobro raspoloženje je zarazno i širi se čak i telefonom.

Razgovor sa Jarcem počnite pristojnim rečima i šalom jer će ih to otkraviti i onda će biti spremni da vas saslušaju.

Vodolije su ispred sveta, tehnike i tehnologije. Za njih je telefon prevaziđena naprava i oni već koriste neke moderenije tehnike namenjene komunikaciji.

Ribe su uvek spremne da se nađu, pa i u dugim telefonskim razgovorima koji će biti puni saosećanja i utešnih reči.

Bonus video:

02:11

DECA SVE KASNIJE PROGOVARAJU: Pedagog tvrdi da su roditelji pod velikim pritiskom, ZBOG OSUDA SREDINE mališanima daju telefone!

(Espreso / 24 sedam)