in

Usledilo je nešto čemu se nije nadala, a ona se očajna pita gde je pogrešila! (FOTO+VIDEO)

Tiktokerka koja sebe opisuje kao “Red” najverovatnije zbog jarkocrvene boje kose, nedavno je privukla veću pažnju pratilaca na društvenim mrežama. Ona na ovoj mreži  ima više od 13.000 pratilaca, a najveći broj sadržaja koji objavljuje je o njenoj transformaciji. Primetno je da je ona zaljubljenik u ekstremniji izgled.

Red ima riđu kosu, uglavnom nosi izuzetno jaku crnu senku koju kombinuje sa crvenom, dok crnu bira za boja noktiju i karmina. Ona ima i veći broj pirsinga po telu i licu. Garderoba za koju se odlučuje je gotovo uvek isključivo crna i ima veliki broj detalja u vidu čoker okrlica, narukvica sa bodljama ili glomaznog prstenja. 

Tiktok-crazyb0nes

Nije joj jasno zašto je nisu pustili unutra

Međutim nedavno joj je nije dozvoljen ulazak u jedan klub upravo zbog njene garderobe. Red nije znala šta je u pitanju, budući da je bila scenski našminkana, dok je njena kosa bila u nijansama crnih i jasrkocrvenih pramenova. Imala je crni korset i rukave od crne mrežice koji su padala sa ramena, otrivajući ih. Celu kombinaciju je začinila ogrlicom od poludragog kamenja i još jednom koja je imala privezak u vidu jedra u boji zlata, dok je imala crveno-crnu čoker ogrlicu i kožnu crnu i crvenu narukvicu sa bodljama. Izgleda da to nije zadovoljilo ljude na ulazu koji su joj zabranili dalji prolaz.

Red se vidno tužna vratila kući i usnimila video koji je podelila sa pratiocima. Izraz lica joj je bio takav da je maltene bila na ivici suza. 

Šta vi mislite? Odbili su mi ulazak u klub jer sam bila u ovome. Da li izgledam “suviše klasično” za klub – upitala je Red svoje pratioce, a o tome je pisao i San.

 

 

Video je dobio veliki broj pregleda, a komentari su ubrzo usledili.

– Ne znam šta je uopšte klasično na tebi?

– Ne opterećuj se, nimalo ne izgledaš dosadno, kao što pevušiš na snimku.

– Jedino ukoliko je taj klub imao kodeks oblačenja, recimo u vidu elegantne toalete.

– Da li je to neki fensi klub, rekla si da nije, pa iskreno ne shvatam poentu. 

– Izvini, koji klub? Istog trena im napiši strogo preteće pismo i loš komentar na mrežama o tom klubu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: