Ubrzo joj je bilo bolje, zahvaljujući ovome

– Radim sa strankama, na šalteru, i doživljavala sam neprijatnosti, da ne mogu da udahnem, ili da ne mogu odmah da odgovorim na pitanje. Nisu svi imali razumevanja, mislili su da sam namćor, ali jednostavno me je bilo stid, što zbog stanja sa disanjem nisam mogla da budem ljubaznija – kaže Marija.

– Gotovo 15 godina „vukla“ sam bronhijalnu astmu, durofilin i ventolin su bili stalno pored mene. Nisam mogla uveče da legnem, a da se pre toga ne inhaliram eteričnim uljima ili morskom solju. Zaštitila sam se koliko je god moguće što se tiče poznatih alergenata – kućne prašine i buđi, otarasila sam se tepiha, pa čak ni vunene šalove i kape nisam nosila.

– Međutim, gušenja su i dalje bila prisutna, činilo se kao da su dolazila iz stomaka. Posao mi je bio veoma važan, pa sam morala da preduzmem nešto kako bih ublažila napade kašlja na poslu. Majka mi je rekla da potražim neki biljni preparat, i tako sam, pretražujući internet, našla na Bio-Teo Centar.

– Nabavila sam njihov komplet br. 6 za pluća i disajne puteve. Sada pijem četvrtu turu, i dobro se osećam, nema suvog kašlja i gušenja. Bolje spavam, a i mnogo se manje zamaram. I na poslu je sve u redu – zadovoljno dodaje na kraju Marija.

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox :

  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  • Rastvara i smekšava sluz
  • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.
foto: Promo

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

(Espreso)