in

Ruski TRAVAR koji je izlečio HILJADU ljudi: Ovaj čaj leči čir i bolesti creva za samo SEDAM DANA

Ruski TRAVAR koji je izlečio HILJADU ljudi: Ovaj čaj leči čir i bolesti creva za samo SEDAM DANA

U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dijareje, salmonele i čira na želucu. 

Za ovaj čaj potrebna vam je suva kora nara i voda. Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu stavite 10-12 grama suve kore nara i prelijte sa 200 ml ključale vode. Pokrijte tacnom. Ostavite da odstoji 25-30 minuta, pa posle toga popijte. Kore ne bacajte! 

Čim popijete čaj, lečenje je počelo. 

Primena ovog leka je za svaku bolest je drugačija. 

Za dijareju čaj treba da pijete na sledeći način. Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da popijete pola šolje čaja, koji ne treba da cedite. Ponovo poklopite tacnom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obična dijareja lečenje je završeno. Ako se problemi nastave, popijte ostatak čaja za 15 minuta.

Za lečenje čira na želucu, čaj popijte nakon pola sata. U toku dana popijte polovinu (90-100ml) četiri puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje. 

Ne treba da ga pijete svakog dana, već svakog drugog. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete da učinite posle pauze od sedam dana posle prvog tretmana lečenja. Za vreme lečenja ne smete da konzumirate alkohol.