in

Pravi OTROV: Ovi delovi PILETINE nikada NE TREBA da se jedu, u njih se UBRIZGAVAJU hormoni, a Srbi ih stavljaju u SUPU

Pravi OTROV: Ovi delovi PILETINE nikada NE TREBA da se jedu, u njih se UBRIZGAVAJU hormoni, a Srbi ih stavljaju u SUPU

 

Bonus je što je ovo meso bogato raznim hranljivim materijama, korisnim za zravlje organizma. Međutim, ne smatraju se svi delovi pileta dobri za ljudsko telo, objavljeno je nedavno u jednoj kineskoj studiji.

Zahvaljujući iskustvu brojnih kuvara koji su svoja iskustva u kuvanju preneli stručnjacima, kao i saznanja tehnologa, otkriveno je koje delove pileta ne treba konzumirati jer su štetni po zdravlje.

Pa tako, kada jedete piletinu bolje je da ne konzumirate kožicu koja se u potpunosti sastoji od masti i, osim toga, može da sadrži veliki broj bakterija.

Takođe, preporuka je i da se ne jedu pluća, jer čak ni termička obrada visokom temperaturom nije u stanju da u potpunosti ukloni sve parazite iz njih.

Kineski stručnjaci su savetovali i da ne koristite glavu (što se inače kod nas retko koristi), krilca i vrat jer upravo ovi delovi pileta akumuliraju sve štetne materije koje životinja pojede tokom svog života, a u krilca i vrat se ubrizgavaju hormoni ukolio pile nije organskog porekla, saopštavaju studije obrađene u Kini.

Visoka količina proteina koju belo meso sadrži pomaže telu da izgradi mišiće, dok zbog toga što je izuzetno niskokalorično savršena je namirnica za dijetalne režime.

BONUS VIDEO – Ispovest Velke Gelić, majke koja je sinu dala svoj bubreg