in

Požalila se na na blagu temperaturu, legla u krevet i umrla: Sve je izgledalo kao obična PREHLADA, a bilo je mnogo ozbiljnije

Požalila se na na blagu temperaturu, legla u krevet i umrla: Sve je izgledalo kao obična PREHLADA, a bilo je mnogo ozbiljnije

Ona se kratko žalila na blagu temperaturu, ne sluteći da je reč o neč ozbiljnijem,

Ešli De-Andrad (31) iz Sautporta ostavila je za sobom svoja tri sina i svog verenika Džordana Nimoa. Izveštava se da se Ešli nije dobro osećala posle vikenda u odmoru Haven Hafan i Mor u Severnom Velsu. Umrla je u bolnici.

Njena prijateljica Loren Gest (25) rekla je za Liverpul Eho da se Ešli žalila na temperaturu 23. aprila nakon povratka sa odmora. Loren je rekla da je Ešli otišla u krevet na nekoliko sati i da je otkriveno da se pojačano znoji.

Njen partner ju je odveo u bolnicu, gde je doživela niz napada. Loren je rekla da je pretpostavka da je Ešli patila od krvarenja na mozgu i meningitisa. 

Simptomi meningitisa se iznenada razvijaju i uključuju:

Visoka temperatura preko 37,5 stepeni

mrljasti osip koji ne bled

 ukočenost, posebno u vratu

osetljivost na jaka svetla

pospanost, razdražljivost ili nedostatak energije

hladne ruke i noge

napadi

Klasični osip povezan sa meningitisom obično u početku deluje kao da su trag ostavile  male, crvene ubode igle. Ali taj osip će se ubrzo proširiti po telu i pretvoriti u crvene ili ljubičaste mrlje. Ako čvrsto pritisnete stranu na kožu gde je osip i ispostavi se da ne bledi, to je znak trovanja krvi i treba odmah potražiti medicinsku pomoć.

BONUS VIDEO