in

Ponosno pozirala u kupaćem kostimu sa osmehom na licu!

Tami Slejton pokazala je svoj ekstremni gubitak težine u kupaćem kostimu, dok je uživala napolju sa svojom prijateljicom, vidovnjakinjom Hejli Mišel. Zvezda rijaliti serijala “Sestre od 450 kg” se odlučila na operaciju želuca, tj. barijatrijsku operaciju, kako bi izgubila na kilaži i vodila normalan život.

– Ponosna na tebe Tami, napisala je u utorak samoproglašena “Paranormalna princeza” uz fotografiju na Instagramu, na kojoj se vidi kako drugarice sede pored bazena sa nogama u vodi.

 

Tamino putovanje u gubitku težine je dokumentovano u njenoj TLC emisiji od prošle godine, kada su lekari obavestili rijaliti zvezdu, koja je nekada imala 330 kg, da treba da izgubi 90 kg da bi bila razmatrana za operaciju.

TV zvezda (37) je prošle godine fotografisana kako hoda bez pomoći — bez hodalice ili podrške za kiseonik — nakon što je smršala oko 135 kg. Kasnije je rekla za People da je “zahvalna što je živa” nakon što je preživela iskustvo blisko smrti koje je dovelo do toga da je stavljena na respirator i u medicinski indukovanu komu.

– Sada nosim kiseonik samo noću, zajedno sa BiPap (dvostepenim pozitivnim pritiskom u disajnim putevima) aparatom. Pratim nivo kiseonika tokom dana i držim mašinu pri ruci u slučaju da mi zatreba, objasnila je o svom oporavku i gubitku težine.

 

Nažalost, Slejtonova je doživela tragediju tokom leta kada je njen suprug, Kejleb Vilingem, umro u 40. godini.

– Bio mi je najbolji prijatelj i jako sam ga volela. Kada sam upoznala Kejleba, postao je moj anđeo čuvar, a sada zaista pazi na mene.

 

U januaru je Temi izjavila nešto potpuno neočekivano za nju, i to samo nekoliko meseci nakon Kejlebove neočekivane smrti.

– Identifikovala sam se kao panseksualka, ali sam nekako prestala da se petljam sa momcima nakon što je moj muž preminuo. Dakle, ja sam kao lezbejka, podelila je na TikToku. 

BONUS VIDEO:

 

 Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /