in

Počeo sam da koristim OVO i na kontroli oduševio lekara rezultatima

– Zbog infarkta i niza drugih srčanih smetnji pre tri godine sam otišao u invalidsku penziju. Nekoliko godina pre toga imao sam visok krvni pritisak koji je često prelazio i 240/100 mmHg. Međutim, od prošle godine učestali su mi angiozni napadi da bi mi kardiolog početkom ove godine saopštio da imam i blok leve komore što ga je posebno zabrinulo. Dao mi je lekove koje sam redovno uzimao, ali taj veliki blok nije popuštao. Na kontroli krajem januara moj lekar je bio zabrinut. Nekako baš tada mi je kćerka, koja radi u inostranstvu, javila da je na internetu pročitala da Bio-Teo centar ima dobre preparate i savetovala mi da ih nabavim.

– Poslušao sam je i od Bio-Teo centra poručio Biljni komplet br. 1 za zdravlje srca, živaca i bolju cirkulaciju, koji sam počeo da koristim čim je stigao. Kada sam dvadeset dana kasnije otišao na ranije zakazanu kontrolu kod kardiologa i kada mi je urađen EKG lekar je bio iskreno IZNENAĐEN. Pružio mi je ruku i rekao: „Nemate više blokade! Sada je sve u redu!“ Nisam mu rekao šta sam osim lekova pio, ali sam posle toga od Bio-Teo centra uzeo još tri kompleta. Krvni pritisak mi se ustalio na 160/80-90 i posle pauze od tri meseca sada opet pijem Bio-Teo komplet za srce jer želim da predupredim ove jesenje i zimske dane koji nisu naklonjeni srčanim bolesnicima. Ja znam da su mi ovi biljni preparati pomogli pa ih preporučujem svima koji imaju srčane tegobe – kaže na kraju naš sagovornik Milutin.

Bio-Teo komplet br. 1 za srce i kardiovaskularni sistem

  1. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića,
  2. Poboljšava cirkulaciju,
  3. Čisti krvne sudove,
  4. Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima,
  5. Reguliše holesterol i trigliceride,
  6. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića),
  7. Otklanja posledice infarkta,
  8. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca,
  9. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.
foto: PROMO

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br. 1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili online klikom OVDE.

Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu efikasnih biljnih preparata za zdravlje celog organizma.

(Espreso)