in

PLAVUŠA IZAZVALA BURU ZBOG IZGLEDA! Godinama nije nosila brushalter i evo šta joj se dogodilo! (FOTO)

PLAVUŠA IZAZVALA BURU ZBOG IZGLEDA! Godinama nije nosila brushalter i evo šta joj se dogodilo! (FOTO)

Poslednjih godina sve se više ruše tabui “primerenog” izgleda u javnosti. Više ne važe stroga pravila i norme prihvatljivog oblačenja. Međutim, čak i pored toga postoje ljudi koji se zgražavaju kada neko odudara od uobičajenog izgleda na kakav smo navikli. S tim se susrela i jedna Tiktokerka koja se predstavlja kao TMJ Hederman. 

tiktok/MJhederman

TMJ Hederman privukla je veliku pažnju na Tiktoku

Naime, ona se susrela sa brojnim osuđujućim komentarima nakon što je priznala da godinama ne nosi brushalter ispod majica i haljina. O tome je i javno govorila na svojim video-snimcima koje često objavljuje na Tiktoku, nakon čega se susrela sa salvom kritika. 

Plavokosa lepotica je opisala većinu kritika koje dobija na društvenim mrežama.

Moje omiljene poruke su kada devojke kažu: “Zdravo, samo da znaš, mogu da ti vidim bradavice kroz košulju. Nisam znala da li možeš da vidiš s obzirom na to da ih stalno pokazuješ” – otkrila je Tiktokerka samo jedan od takvih komentara.

Zatim je objasnila kako je odgovorila na takve komentare. 

 – Uvek odgovorim nešto u stilu: “Hvala što ste primetili. Lepe su, zar ne?” – poručila je ona dodajući da brushalter ne nosi godinama i da se to neće promeniti ni ubuduće.

Hederman je govorila i o tome kako joj najčešće pišu žene govoreći joj ono što i sama već zna, a to je da joj se ispod majice vide bradavice. Međutim, ta plavokosa lepotica smatra da su upravo one njen najveći aksesoar i da privlači više pažnje nego bilo kojim komadom nakida ili garderobe. Ipak, kako je istakla, ideja za takvo oblačenje, odnosno neoblačenje donjeg veša, jeste da bi se osećala slobodnije u svojoj koži.

Mitovi o nenošenju brushaltera:

– “Bez brushaltera dolazi do opuštanja grudi”

Jedan mit o nenošenju brushaltera jeste da će se grudi opustiti bez podrške grudnjaka. Istina je da mnogi drugi faktori utiču na opuštanje grudi:

• genetika

• njihova težina

• prirodni proces starenja

Takođe, nema dovoljno naučnih dokaza koji bi sugerisali da nekorišćenje brushaltera može prouzrokovati opuštanje grudi.

– “Nenošenjem brushaltera se smanjuje rizik od raka dojke”

Ovaj mit zasnovan je na ideji da nošenje grudnjaka utiče na limfnu drenažu, što je postupak koji pomaže uklanjanju toksina i otpadnih proizvoda iz tela. Problem s limfnom drenažom može uzrokovati da se štetne supstance nakupljaju u krvotoku, što potencijalno povećava rizik od razvoja raka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: