in

PANTALONE vas “skraćuju”? Stilista objašnjava greške koje pravite, pa izgledate niže!

Niske devojke uvek žele da izgledaju više. Postoje trikovi uz koje je to zaista moguće i postići. S druge strane, ma koliko pokušavale u tome, odabir pogrešnih delova odeće može da ih dodatno učini nižim.

Anita je TikTokerka koja je na ovoj društvenoj mreži podelila mnoštvo saveta koji su postigli veliku gledanost u rekordnom roku. Samo jedan od predloga je o tome kakve pantalone treba da nose devojke koje su niske.

Ukoliko ste niže, nikako ne kupujte skraćene pantalone. One će vas učiniti još nižim. Ukoliko želite da izgledate više, kupite farmerke ili druge pantalone koje su normalne dužine i koje imaju visok struk – savet je ove devojke.

Anita ima više od 600.000 pratilaca, a samo ovaj snimak pregledan je blizu 11 miliona puta. Dobio je oko 900.000 sviđanja i čak više od 5.000 komentara. O Aniti je čak pisao i The Sun.

Samo neki od komentara na TikToku su bili ovi:

– Nosite šta god hoćete, ne slušajte nikog –

– Anita samo daje savete i pokušava da pomogne. Ukoliko ne želite da ih poslušate, nemojte –

– Način na koji ona priča je kritičan. To samo čini da se osobe koje su niske osećaju još nesigurnije. Umesto da kaže “Nemojte da nosite”, trebalo bi da kaže: “Možda bi mogli da razmislite da li da nosite…” –

– Njen ton govora je takav da se osobe koje su niske osećaju kao da imaju neki problem u startu –

– Ljudi, shvatite da Anita isključivo daje savete u vezi sa modom. Postoje ljudi koji žele ovo da čuju –

– Savet da nosite visok struk je jako loš za sve one koji imaju kraći torzo. Kada imate kraći torzo, ukoliko obučete pantalone sa visokim strukom, izgledaćete još više “skraćeno” –

– Shvatate li da Anita samo deli savete, nikog ne primorava ni na šta – bile su samo neke od reakcija u odbranu ove mlade devojke koja samo pokušava da pomogne.

BONUS VIDEO: