in

Ovako nešto nikad niste videli, samo tračice drže haljinu! (FOTO+VIDEO)

Glumica Anja Tejlor-Džoj ponovo je u centru pažnje nakon što se pojavila u emisiji “The late show with Stephen Colbert”, gde je promovisala svoj najnoviji film “Furioza: Pobesneli Maks saga””(Furiosa: A Mad Max Saga). Posle kratkog putovanja na premijeru filma na Kanskom festivalu, Anja se vratila u Njujork u velikom stilu.

Glumica je za premijeru u Velikoj jabuci odabrala upečatljivu korset haljinu brenda Mugler. Haljina je bila veoma kratka, pa su njene duge noge došle do izražaja. Napred je bila zatvorena do grla i to u bukvalnom smislu. Rukavi su bili kratki i asimetrični, boja bordo, a materijal je podsećao na kožu. Anja je obula i bordo salonke visokih potpetica, vezala dugu kosu u rep, dok je od šminke dominirao bordo karmin.

 

 

Spektakl je nastupio kada se okrenula. Haljina je pozadi bila većim delom otvorena. Naime, dugim kožnim crnim nitima su bila vezana dva dela tkanine, tako da su cela leđa bila otvorena, dok je nešto uži otvor usledio do samog kraja haljine. Očigledno je bilo da brushalteru i donjem vešu ispod ovakve haljine nema mesta.

Anja ne prestaje da impresionira svojim stilom i talentom, kao i smelim modnim izborima, a njeno pojavljivanje u korset haljini provokativnog otvora, sigurno će ostati zapamćeno kao jedan od najupečatljivijih modnih trenutaka godine.

 

 

Reakcije na društvenim mrežama su bile krajnje podeljene.

– Te cipele izgledaju bolno neudobne.

– Čuo sam da je nekoliko minuta bio blokiran saobraćaj zbog nje.

– Ona uvek pogodi modnim izborom!

– Blistala je u Kanu, ali za ovaj izgled dobija jedno veliko NE.

– Crvena boja izgleda predobro na njoj. Kratke suknje nosi danima, ali ovoliki otvor na leđima je ipak previše.

– Haljina nije ništa specijalno, ali šou je nastao kada se okrenula!

– Nije njeno najbolje izdanje.

– Nemate pojma, haljina je ludilo!

 

 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /