in

Ova žena NOGE koristi kao SUPERMOĆ, ona njima zatvara gepek ili avionski deo za ručni prtljag! (VIDEO)

Roditeljstvo zahteva mnoga odricanja. Beba će vam bar 1. godinu biti neprestano u rukama pa teško da ćete bilo šta drugo moći da uradite. Porodiljsko bolovanje izgleda nije bez razloga određeno na baš celu godinu po dolasku bebe. U jednoj ruci, i to po pravilu desnoj, držite bebu, dok levom teško šta možete još da ponesete, sem ako niste ruska balerina i to Ana Kanik (Anna Kanyuk).

Avion je sleteo, a vi držite bebu u naručju. Morate da uzmete torbu koja vam je u delu za prtljag, a nikoga u blizini da vam pomogne. Ana to rešava na sledeći način. Ona u desnoj ruci drži bebu, dok levom otvara deo za prtljag iz koga izvlači poveći kofer sa točkićima. Kofer polako spušta drugom rukom, a nogu diže i njome zatvara gornju pregradu za ručni prtljag u avionu na vidno zaprepašćenje strjuardese.

Jedan od prvih Aninih snimaka koji je izazvao oduševljenje širom sveta je onaj gde u levoj ruci drži bebu dok desnom rukom otvara gepek automobila. Ona iz njega vadi kolica koja jednim potezom ruke uspeva da rasklopi. Pošto u jednoj ruci drži bebu i u drugoj kolica, ova balerina nogu diže visoko iznad glave kako bi zatvorila gepek.

Ana ima stajling u vidu kratkog topa i šortsa, dok nosi i elegantne salonke leopard dezena sa tankom štiklom od oko 12 cm. Ona upravo štiklom uspeva da pogodi deo koji aktivira automatsko spuštanje gepeka.

Snimak koji je postavila nosi i originalan naziv:

Slavljenica u izdanju superžene!

Samo neki od komentara njenih milion i 400.000 pratilaca bili su ovi:

– Ona je za svega 5 sekundi uradila sve to –

– Legendarna žena –

– Seksi mama –

– Superheroj –

– Lepo, ali nepotrebno –

Ana je mama čak dve devojčice i uživa u izvođenju vratolomija gde god joj to uslovi dozvoljavaju. A ovo su samo neki od njih.

Obožavam žurke poput ovih – napisala je balereina dok radi stav na rukama u kupaćem kostimu, sa pink kačketom i u pink štiklama. Ona tom prilikom noge izvija u najneverovatnije položaje, dok starija ćerkica trčakara pored nje i to u njenim visokim potpeticama.

Ana uživa u ljubavi supruga i njihovo dvoje dece, dok svaku priliku koristi da svoje duge noge rastege ili iskoristi kao dodatnu supermoć.

BONUS VIDEO: