in

OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI! Njujorčanka je oduvala 107 svećica i IZJAVOM ŠOKIRALA SVET!

Svi oni koji misle da je starost vreme slabosti očigledno nisu upoznali Luiz Džin Signor. Ta dobrodržeća bakica gazi 11. deceniju života i ne čini se kao da će da stane. S punih 107 godina, ona i dalje živi samostalno, pleše, šeta se i udiše život punim plućima, poručujući svakom pojedincu na planeti da je optimizam ono što je srž kvalitetnog života svakog pojedinca.

Luiz je nedavno u centru za starija lica u Bronksu proslavila rođendan, a portal Srećna Republika vam otkriva koja je tajna njene impresivne vitalnosti u poznom životnom dobu.

Naime, kada ju je novinarka upitala u čemu leži tajna njene dugovečnosti, simpatična vremešna dama joj je bez razmišljanja dala kratak odgovor. 

U tome što se nikada nisam udavala! – ispalila je bakica kao iz topa. 

youtube/printscreen- Eyewitness News ABC7NY

Luiz Džin Signor bez dlake na jeziku 

Osim samačkog života, deo zasluga, tvrdi Luiz, ona duguje i genetici, budući da je ona najstarije od četvoro dece u porodici, pri čemu njeni mlađi brat i sestra imaju po 102 godine.

Energična dama otkrila je i da nikada u životu nije otišla na operaciju, da je slomila samo jednu kost i da jedino pije lekove za pritisak. Sluh i vid je više ne služe tako dobro, ali je to ne spečava da uživa u životnim zadovoljstvima.

Po sopstvenom priznanju, ona voli da pleše, ali i da s vremena na vreme popije čašu dobrog crnog vina, piše portal index.hr. Na pitanje šta bi savetovala ljudima za dug životni vek, ‚ona je bez mnogo razmišljanja navela samo tri stvari.

Zdrava ishrana, vežbanje i krevet najkasnije u 11! – zaključila je Liz. 

BONUS VIDEO: