in

Otišla je da spava sa bolom u ramenu: Nakon dva sata više nije bila živa, evo šta joj se dogodilo

Ričard Dafi, 38, rekao je da se njegova supruga Kler probudila sa bolom u ramenu i pomislila da bi topla kupka i dobar san bili dovoljni da joj ublaže bol.

Majka dvoje dece zamolila je supruga da je probudi ako bude duže spavala.Nakon određenog perioda Ričard je otišao da je proveri, da bi otkrio da njegova 41-godišnja žena ne reaguje. Očajnički želeći da spase svoju ženu, Ričard je pozvao hitnu pomoć, ali je bilo prekasno jer je Kler proglašena mrtvom 2. januara. Ričard je rekao: „Bio sam emotivno uznemiren, vrištao sam.

„Utrčao sam u ćerkinu spavaću sobu i odmah sam telefonirao hitnoj pomoći. Ne deluje stvarno, ali sve je bilo kao zamagljeno. Prošlo je tako brzo”, preneo je The Sun.

Kasnije je otkriveno da je Kler, koja je živela sa Ričardom i decom Harijem (16) i Alis (15), umrla od plućne embolije. Plućna embolija se javlja kada nakupina materijala kao što je krvni ugrušak blokira arteriju u plućima. Simptomi plućne embolije uključuju oštre ili ubodne bolove u grudima koji počinju iznenada ili se javljaju postepeno.

Simptomi plućne emobolije 

Gubitak daha

Bol u grudima

Iskašljavanje krvi

Groznicu

Brze otkucaje srca

Bol u nozi