in

Ono što je ovaj frizer uradio jednom mladiću niko nije očekivao (VIDEO)

Ono što je ovaj frizer uradio jednom mladiću niko nije očekivao (VIDEO)

Frizerski saloni odavno su unapredili svoje usluge, pa sada nude kompletan tretman ulepšavanja nakon kog izgledamo kao potpuno nove osobe. Nekada su ga najviše posećivale dame, a danas je sve više muškaraca koji podjednako brinu o svom izgledu, pa čak i o najmanjoj sitnici koja može naružiti njihovu lepotu.

Uredan izgled postao je imperativ u današnjem svetu i to kod pripadnika oba pola. U skladu sa tim višak dlačica na telu i licu estetski je neprihvatljiv, te je sve više onih koji će istrpeti svaki stepen bola kako bi ih se rešili. To se desilo i jednom mladiću koji je posetio frizerski salon ni ne sluteći šta ga sve očekuje. Naime, osim uredne frizure dobio je potpuno novi izgled, ali je za njega morao da podnese i bol.

Dok je sedeo u stolici frizer mu je prvo mašinicom skratio dubok koren kose, a potom je uzeo makazice i skratio mu dugačke i bujne trepavice. Kada je na red došao vosak, čini se da mladić nije ni slutio da taj deo neće biti nimalo prijatan. Svuda oko očiju, čela i kod zalistaka frizer mu je naneo vosak i potom ga povukao. Mladić je poskočio od bola, što je izazvalo salve smeha u salonu. Ipak, kada je tretman ulepšavanja završen svi su se složili da su rezultati fantastični i da sada izgleda kao model za kojim će devojke uzdisati.

Ovaj video-snimak objavljen je na Instagram stranici hairstyls_tips i dobio je skoro 150.000 lajkova i nekoliko hiljada komentara koji se samo nižu.

– On je tako sladak. A svakome ko kaže nešto o trepavicama, mogle su da mu budu preteške ili da mu uđu u oči i zato ih je posekao –

– Zašto je skratio prelepe trepavice? –

– Ljudima treba podšišati vrhove kose kako bi se otarasili ispucalih vrhova koji će kosu učiniti zdravijom na duge staze. Nema više štete kao rezultat sečenja vrhova i sečenja mrtvih krajeva. Nikada nisam mogao da usporim rast. To dolazi iz korena –

– Ljudi će svašta sebi učiniti, bilo to dobro ili ne-

– Njegova bolna grimasa na kraju je zaista smešna, žene stalno voskom skidaju dlake – samo su neki od brojnih komentara ispod snimka koji je postao viralan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: