in

Ona se oblači kao NAJZGODNIJE MANEKENKE SVETA! Pogledajte kako njene obline izgledaju u najužim i najizazovnijim kombinacijama na svetu!

Manekenke na pistama plasiraju nerealne tipove lepote i modne standarde koje retko koja žena može da dostigne. Često se dešava da devojke postanu sasvim očajne kada zaključe da ne mogu da se uhvate u koštac sa “idealnom” građom tela, koje podrazumeva broj 36 ili S konfekcijsku veličinu. Internet je prepun fotografija kako određeni komadi garderobe izgledaju na mršavim modelima, što dovodi do toga da mnoge dame u startu pomisle da to njima zbog krupnije građe ne bi pristajalo.

Kejti Sturino je jedna domišljata žena koja se setila da ponese identične odevne kombinacije kao i poznate ličnosti, ali u skladu sa svojom građom. Tako imamo priliku da vidimo manekenku i suprugu Džastina Bibera, Hejli Biber, princezu Dajanu ili Vojvotkinju od Kembridža, Kejt Midlton, sa leve strane, dok je Kejti u gotovo identičnoj odevnoj kombinaciji sa desne strane.

Kejti ih je iskopirala do sitnih detalja. Ima tigraste naočare i pozamašan dekolte kao Hejli Biber, identičan duks i biciklističke kao princeza Dajana ili crveni komplet i čak sličan prsten kao Kejt Midlton. Ona ovim poručuje da je telo svake građe lepo.

Kejti ponosito nosi i lanene pantalone i kratak top kao Dženifer Lopez. Poruka je jasna:

– Zapamtite, nikada nije bitno ko nosi ovu garderobu, već kako se vi osećate u tome! –

Samo neki od komentara na račun dame koja se oseća fantastično u svom telu su ovi:

– Izgledaš savršeno, i Dženifer izgleda savršeno –

– Volim sve tvoje postove, hvala ti na svemu –

– Obožavam Dženifer, ali pokidala si ovim stajlingom –

– Iako nisam oduševljen ovim izdanjem, sviđa mi se kako izgleda na tebi –

– Moj letnji šifobjer se upravo oslobodio za mesto ovakve garderobe koju moram da nabavim –

– Zapamtite, svako telo je lepo!

BONUS VIDEO: