in

ONA JE PREKO DANA ŽENA VOJNIK, A KAD SKINE UNIFORMU NASTANE HAOS! Karolina se spremila za izlazak i napravila opštu pometnju na mrežama (VIDEO)

ONA JE PREKO DANA ŽENA VOJNIK, A KAD SKINE UNIFORMU NASTANE HAOS! Karolina se spremila za izlazak i napravila opštu pometnju na mrežama (VIDEO)

Vojnici obučeni u vojničke uniforme oduvek su izazivali poseban osećaj strahopoštovanja kod civilnog stanovništva koje odlično zna koliko je njihov posao ozbiljan i kakve se jake ličnosti “kriju” iza tih odela. U očima mnogih vojnici su strogo disciplinovani i teško je zamisliti ih u nekom opuštenom izdanju. Međutim, iako je njihova rutina stroga disciplina, vežbanje i aktivnosti u teškim i izazovnim uslovima, i oni žive poput ostalih ljudi kada nisu na dužnosti.

Karolina Omboto je Amerikanka koja služi vojsku i koja je prava atrakcija na društvenim mrežama. I dok je većina vidi uglavnom u vojničkoj uniformi jer ona objavljuje upravo sadržaje povezane s vojskom, preko noći postaje prava zavodnica. Baš poput drugih devojaka i Karolina, kada za to ima priliku, trudi se da zablista u noćnom izlasku i vojničku uniformu menja potpeticama i suknjama.

Dok je pozirala u svojoj video objavi u vojničkoj uniformi i čizmama, Karolina je pokazala za kakve se cipele odlučuje kada želi da izađe i malo se zabavi. Pokazujući cipele s visokom platformom i štrasom, Karolina se osmehuje i u nastavku videa pojavljuje se u kožnim pantalonama i beloj majici.

Tikokeri su bili oduševljeni tom simpatičnom devojkom i njenom pojavom rekavši joj kako sjajno izgleda u oba stajling

– Vau…izgledaš tako dobro kad nisi u uniformi –

– Gledala sam više od deset puta ovu objavu – 

– Kakva prelepa žena –

– Morala sam da napravim skrinšot da budem sigurna da je realno – komentarisali su korisnici mreže. 

Osim toga što je pokazala kako izgleda u svom elegantnom izdanju, devojka je podelila i video gde se provlači kroz vodu za vreme vežbe koju su izvodili na terenu. U prljavoj vodi sa glavom zaronjenom u njoj Karolina i njene kolege obavljaju svoj dnevni zadatak na visokom nivou.

Mnogi su devojci poručili da je snažna i jaka žena i da joj odaju poštovanje za takav nivo profesionalnosti. I muškarci su bili zadivljeni njenom fizičkom spremom rekavši da im je to neostvareni san i da bi želeli da postanu članovi vojske poput nje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: