in

ONA JE PREKO DANA RUDARKA, A KADA NOĆU SVUČE PRLJAVO RADNIČKO ODELO POSTAJE NEKO SASVIM DRUGI! Raskošna lepotica plavih očiju postala internet senzacija! (VIDEO)

ONA JE PREKO DANA RUDARKA, A KADA NOĆU SVUČE PRLJAVO RADNIČKO ODELO POSTAJE NEKO SASVIM DRUGI! Raskošna lepotica plavih očiju postala internet senzacija! (VIDEO)

Australijska rudarka koja se na TikToku predstavlja kao Kija Lin (27) oduševila je brojne pratioce na društvenim mrežama širom sveta kada je otkrila ko je ona u stvari kada skine svoju prljavu rudarsku opremu.

Naime, nakon što izađe iz rudarskog okna, ta zgodna Australijanka raskošnih oblina uveče radi kao striptizeta i svoje adute pokazuje u oskudnom donjem vešu.

Ples oko šipke

Malo je reći da su muškarcima pale vilice kad su je videli oskudno obučenu i tvrde da je zapanjujuća njena transforamacija iz prljave rudarske odeće u zanosnu lepoticu koja pleše oko šipke. 

– Ti si kraljica energije. Ostao sam bez teksta – 

– Ja sam tvoj najverniji fan i navijač. Samo napred devojko! – 

 – Lepo je videti devojku da radi i zarađuje novac u rudniku. Svaka čast – bili su samo neki od komentara na njenoj stranici.

Podrška kolega

Jednog od njenih fanova je i zanimalo kako su reagovale njene kolege rudari kad su saznali da se u slobodno vreme bavi striptizom.

– Izvinjavam se, možda sam indiskretan ali me baš zanima kako su reagovali rudari kad su saznali za vaš drugi posao i da li su vas osuđuvali? – upitao ju je ovaj pratilac na TikToku.

Kija je spremno odgovorila.

Ni najmanje! Svi su bili super i zaista su mi velika podrška. Zanimalo ih je kako funkcioniše svet striptiza – odgovorila je ona, nakon čega je usledilo još više komentara oduševljenja. 

– Ti si neverovatna, baš si me usrećila – poručili su pratioci te neobične devojke. 

Podsetimo, Kija Lin nije jedina devojka koja se bavi muškim poslom, a nakon što skine radnu uniformu ili kombinezon postaje prava lepotica. Na mrežama se još priča o vrućoj električarki koja je zasijala i pokazala svoju raskošnu lepotu nakon što je skinula radni kombinezon i presvukla se u bikini.

BONUS VIDEO: