in

Odlučila je malo da začini stvari, izgleda bar 10 godina mlađe!

Jelena Đoković, poznata po svojoj eleganciji i aktivnom učešću u humanitarnim projektima putem Fondacije Novak Đoković, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu predstavivši svoj novi projekat – koji pomaže da svima koji su zainteresovani za rad na sebi.

Snimljen je video u kojem Jelena objašnjava značaj karti i njihovu povezanost sa radom na sebi i emocijama. Međutim, dok je njen govor bio inspirativan, nije bio jedini predmet interesovanja – ovoga puta, svi su usmerili pažnju na nešto drugo: njenu frizuru!

Iako su pletenice čest izbor Jelene Đoković kada su frizure u pitanju, ovakav prizor do sada nije viđen. Odlučila se za nešto pomalo neočekivano – opuštene, neurendne pletenice koje su dodale notu ležerne elegancije njenom izgledu. Par pramenova slobodno je padalo oko lica, naglašavajući njen prirodan šarm i pružajući savršen oblik njenom licu. 

 

Savršeno uparene sa pažljivo odabranom senkom za oči, Jelenine oči su blistale dok je govorila o svojim projekcijama. Kosa, takođe, nije bila zanemarena – u istoj kestenjastoj noti kao senka za oči, dodala je dubinu i toplinu njenom celokupnom izgledu.

Iako je Jelena obično u fokusu zbog svojih izvanrednih dostignuća i humanitarnog rada, ovog puta, bila je njena frizura koja je privukla svu pažnju. Jasno je da je Jelena, osim što je ikona stila, pokazala da je spremna da ekperimentiše i iznenadi svoje pratioce nečim neočekivanim, što je svakako dodatno očaralo njenu publiku.

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /