in

Objavljen šokantan snimak mikroskopskog prikaza viršli! Zbog onog što je zabeleženo zapitaćete se dvaput da li ćete ih ponovo jesti!

Svi znaju koliko deca, pa i odrasli, vole viršle, naročito kada lepo zamirišu dok se kuvaju ili prže. Taj delikates se u marketima može pronaći u najrazličitijim oblicima, a sigurno ih je svako od nas jeo makar jednom u životu. Međutim, iako je na njima utisnut sastav proizvoda, malo ko zaprvo zna kako se one prave i šta je glavni njihov sastojak. Deca misle da je meso, dok odrasli znaju da su po sredi pretežno životinjske iznutrice i salo. A da je reč o krajnje kontroverznom sastavu svedoči i snimak koji se nedavno pojavio na TikToku i koji je poptpuno šokirao javnost budući da prikazaje šta se sve u jednom komadiću viršle može videti pod mikroskopom.

Osim što je izazvao zgražavanje i nevericu, ispod snimka je istaknuto upozorenje da nije za one sa slabim želucem.

Naime, na mikroskopskom prikazu delića viršle koji je isečen za laboratorijsku analizu, može se videti strašan prizor. Ako je suditi po zapisu mi u svoj organizam preko tog proizvoda unosimo najštetnije i najprljavije čestice i mikroorganizme koji se mogu zamisliti.

Snimak je podeljen na TikToku na stranici jedne biznis kompanije gde se objavljuju i druge mikroskopske analize, a deluje krajnje šokantno. Njime se otkriva prisustvo bakterija, pa i parazita, pa su se ljudi s pravom zgrozili. Ne tako mali broj njih je napisao kako više nikada neće jesti viršle, dok su ljubitelji hotdoga ostali potpuno razočarani.

Molim vas, pustite nas više! Da li pokušavate da nam stvorite odbojnost ka svoj hrani ovog sveta?. – komentarisala je jedna besna korisnica TikToka.

Radim u mesari i tvrdim da je ovo istina – glasio je jedan od njoj suprostavljenih komentara.

Većina je priču, ipak, okrenula na šalu istakavši kako ne treba verovati svemu što se vidi na internetu. Neki su pak tešili druge komentarima kako bakterije i mikrobi sa snimka nestaju čim se viršle prokuvaju.

Kako bilo, priča svakako ostavlja prostora za svakodnevno razmišljanje šta zapravo jedemo.

BONUS VIDEO: