in

“O MOJ BOŽE, NIKAD ME NIJE TAKO BOLELO” Čovek na moru prošao kroz PAKAO

Jedan čovek se tolikoopekao na suncu nakon što je uživao u lepom vremenu da su mu leđa bila potpuno crvena i morao je da legne na popločani pod da bi zaspao, ističući zašto uvek treba da nosite kremu za sunčanje.

Ovaj zastrašujući video prikazuje čovekovu strašnu opekotinu zbog koje su mu leđa potpuno crvena – naglašavajući zašto uvek treba biti oprezan kada sunce prži. Čovek po imenu Grant otputovao je iz grada na obalu kako bi mogao da uživa u lepom vremenu – ali stvari nisu krenule kako je planirao jer je ubrzo zaspao, piše britanski “Miror”.

Ležao je licem nadole sat i po vremena, a kad se probudio, šteta je već naneta – pretrpeo je stravične opekotine od sunca koje su mu nanele bol i održavale ga budnim nedeljama.

Video je snimljen još 2013. godine u Bournmautu, ali pošto se veći deo Velike Britanije trenutno “peče” u toplotnom talasu, služi kao pravovremeni podsetnik da tokom sunčanja uvek nosite kremu za sunčanje.

Na video snimku se vidi kako žena nanosi kremu za sunčanje na Grantova leđa dok on pravi grimase od bola i jauče, a drugi muškarac hoda okolo snimajući svog prijatelja.

Kada Grant podigne ruke, vidi se bledo bela koža tamo gde je bila sakrivena od sunca – i to je oštar kontrast u odnosu na vatreno crveni ostatak njegovog tela.

– O moj Bože, čak mi je i lice crveno – pogledaj ga. Nikad me nije toliko bolelo – govorio je Grant, dok mu je nanosila kremu na leđa.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/Srbija Danas)