in

“Njima bi mogla sto da pregrizeš na pola!” (VIDEO)

Mejsi Smit (32) je odlučila da izvede šalu na svom Tik-tok nalogu, ubeđujući svoje pratioce da su njeni ogromni i sjajni zubi zapravo njen novi izgled nakon tretmana u Turskoj. To ipak nije bilo daleko od istine, budući da je to bio njen pretposlednji odlazak zubaru u Alanji, a završni potez trebalo je da usledi dan nakon toga. 

Oduševljena sam. Ovo je kompletno promenilo moj izgled. Bilo je to neverovatno iskustvo. Moj stomatolog je novi zubar u Alanji, a zubi su me koštali samo 2.000 evra. Ne mogu da verujem da najzad imam ono što sam oduvek želela – objasnila je ova žena kada je najzad sklonila ruku sa usta i pokazal nove zube, a o tome je pisao i Miror.

Međutim, umesto očekivanih reakcija podrške, ona je doživela neprijatna iznenađenja u vidu negativnih komentara i uvreda od strane svojih pratilaca. Snimak je izazvao mnogo reakcija, ali ne onih koje je Mejsi očekivala. Naime, mnogi su je kritikovali i otvoreno vređali, tvrdeći da je upropastila izgled, te da su joj potrebni iskreni prijatelji koji će joj reći istinu o njenim zubima. 

S druge strane, bilo je i onih koji su se spremali put Turske da i sami srede zube, ali su se posle ovakve objave neprestano preispitivali povodom planove o sređivanju zuba u inostranstvu. Mejsi je posle velikog brojne negativne komentara, rešila da odustane od šale i objasnila je da je još uvek na procesu sređivanja zuba, a konačni rezulati uslediiće tek dan kasnije. 

Završna “montaža” mojih novih zuba je sutra. Hvala stomatologu koji već mesec dana radi danonoćno kako bih na kraju dobila osmeh koji sam oduvek želela – napisala je ona u opisu videa.

Snimak je pregledan tri i po miliona puta, a komentari koji nisu bili baš prijatni za čitanje su se nizali.

– Izgledaš apsolutno smešno.

– Ti zubi su preveliki za tebe, traži povrat novca dok još možeš!

– Njima bi mogla sto da pregrizeš na pola!

– Pored konjskih zuba, primetno je da imaš i dve tarantule na očima!

– Ženo, upropastila si se načisto!

– Ma šta ti je taj radio mesec dana, pošalji mi njegove podatke, dođe mi da ja tužim tog tvog zubara!

– Mora da nemaš ogledalo u Alanji poslednjih mesec dana!

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /