in

Ne znam šta im toliko smeta na njima! (FOTO/VIDEO)

Ne znam šta im toliko smeta na njima! (FOTO/VIDEO)

Vežbanje i akcenat na fizičkom izgledu postali su više nego ikad imperativ kog se pridržava većina žena. Osim toga, mnoge tvrde da im odlazak u teretanu poboljšava raspoloženje i samopouzdanje, ali ipak treba imati u vidu da iako većina ciljano trenira želeći da stekne formu, ima i onih koje u fitnes-centrima vole da provode vreme kako bi privukle pažnju mnogobrojnih muškaraca. 

Jedna Tiktokerka je na šaljiv način pokazala šta nekada očekuje odlaskom u teretanu. Ona se, naime, na toj društvenoj mreži predstavlja kao Džindžer Hags i poznata je po tome što ne nosi grudnjak dok vežba. Kako je indirektno navela, sve vreme se šaleći, to je zasigurno i ključan razlog zbog čega joj pripadnici jačeg pola ne prilaze.  

Printscreen/TikTok/ginger_hugs

Džindžer je na TikToku pokazala kako deluje sicrpljeno nakon napornih vežbi na spravama 

– Ja između setova – napisala je ona u objavi, prikazavši sebe nakon završenih sesija.

Izgleda prilično umorno i iscrpljeno dok sedi na jednoj spravi za oblikovanje i jačanje nogu, dok je na drugoj spravi za gluteus potpuno opružena s rukama koje vise sa strane. Inače je obučena u atraktivnu odeću za trening, a kako pokazalo, zaista niko ne obraća pažnju na nju.

– Zašto niko neće da razgovara sa mnom? – napisala je ona još u objavi.

 

 

Tiktokeri su brže-bolje odmah otišli u odeljak za komentarisanje kako bi dali svoje mišljenje. 

– Pravilo u teretani: Ne pričaj sa ženama dok ti ne priđu prve –

– Glavobolje od tvoje iskrivljene muzike koju slušaš… zato –

– Nema nikoga tamo, verovatno zato –

– Oni se plaše – 

– Ja bih razgovarao sa tobom – komentarisali su korisnici mreže.

 

 

Neki su istakli kako ljudi u teretanu odlaze da vežbaju i da se većina suočava sa svojim “demonima” tokom vežbanja, pa da da im nije ni na kraj pameti da prilaze devojkama i da ih startuju. Drugi su naveli kako većina to ne pokušava jer devojke to smatraju napadnim ponašanjem. Bilo je i onih koji su rekli kako većina žena dolazi u teretanu radi muške pažnje, ali da retko odgovara na flert i poziv na sastanak. Naravno, bilo je i momaka koji su rekli da misle kako su devojke zauzete i da ih to obeshrbruje da im priđu, ne dotakavši se teme Džindžerinih grudi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: