in

Ne samo što neverovatno liče već je teško razaznati ko mama a ko dete! (VIDEO)

Na društvenim mrežama već nekoliko godina unazad veliku pažnju privlače mame i ćerke koje objavljuju zajedničke fotografije na kojima izgledaju kao sestre ili drugarice. Na takvim slikama često je teško razlikovati ko je majka a ko ćerka, posebno ako je mama mladolika. Ovo se posebno odnosi na one žene koje su se vrlo mlade i jedva punoletne ostvarile u ulozi majke.

Printscreen/TikTok/alisha_ali_sha

Majka i ćerka su napravile pravu pometnju svojom pojavom

 

Na TikToku se pojavio snimak majke i ćerke koji je potpuno zbunio ljude na društvenim mrežama. Ne samo što neverovatno liče i izgledaju kao sestre, već je teško uočiti ko je tu mama a ko ćerka. Krupnih zelenih očiju i duge smeđe kose, njih dve su se naizmenično smenjivale u kadru dok su zbunjeni ljudi zbog njihove neverovatne sličnosti čak pomislili da je u pitanju ista osoba.

Dilema je razjašnjena kada se u kadru pojavio potpis pa su pratioci shvatli da mama ima 36, a ćerka 18 godina. 

 

 

– Mama i ćerka od noge do botoksa i usana.

– Doktor je pobedio.

– Obe ste jako lepe i bez šminke.

– Vau…Meni izgledaju više da su sestre, a ne mama i ćerka, mada su obe predivne žene.

– Izgledaju poput bliznakinja – bili su neki od komentara.

 

 

Ališa, kako se zove majka, objavila je snimak nje i njene ćerke koju na mrežama prati milion ljudi. Ona je u jednom svom video objavila da je ćerku Ketrin dobila sa nepunih 18 godina. Jedan njen snimak je bukvalno razljutio korisnike mreže koji nisu poverovali u verodostojnost ove tvrdnje rekavši da njih dve ne govore istinu i da su najverovatnije sestre. Iako realna mogućnost da budu mama i ćerka zaista postoji, mnogi su odbacili to rekavši da majka izgleda ne samo isuviše mlado, već i negovano za nekoga ko je podigao punoletnu ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: