in

MORALA JE POD NOŽ DA BI SPASLA SEBI ŽIVOT! Tiktokrka pokazala šta je uradila kako bi transformisala svoje telo do neprepoznatljivosti!

MORALA JE POD NOŽ DA BI SPASLA SEBI ŽIVOT! Tiktokrka pokazala šta je uradila kako bi transformisala svoje telo do neprepoznatljivosti!

Olivija je živela jedan lep i uzbudljiv život poput mnogih drugih devojaka, izlazeći i uživajući s prijateljima. Bila je lepa i zgodna crnka i takva je na svim fotografijama do 2017. godine kada se situacija značajno promenila. Sticajem teških okolnosti, budući da je prošla kroz mnoge traumatične događaje, Olivija je potpuno zanemarila izgled i brigu o sebi, čime je izgubila i volju za životom. 

Dijagnostikovan joj je hormonski disbalans zbog čega je brzo počela da dobija na težini, a tome su doprineli i antidepresivi koje je počela da koristi. Jedina lepa stvar koja joj se dogodila tada jeste trudnoća, ali uz nju je došlo i prejedanje udruženo s još nekim spoljnim faktorima, koji su dodatno doprineli da Olivija počne da izgleda potpuno nezdravo.

Printscreen/TikTok/loseitwithliv.vsg

Olivija je pored zdravstvenih problema, koji su uticali na povećanje kilograma, bila i trudna, pa se dodatno ugojila

Od vesele i zabavne devojke ona je postala mlada žena koja se izolovala od društva, izlazaka iz kuće i postala bezvoljna i depresivna.

Osećala sam se tako razočarano i ranjivo gledajući sebe. Mislila sam da blokiram sve ljude koje znam da ne gledaju ovaj video. Ali znate šta? To je realnost. To je život. Ne treba se stideti u javnosti, već preuzeti odgovornost. Od ovog momenta vraćam svoj život nazad – istakla je Olivija u jednoj objavi na TikToku.

Ona je u međuvremenu dobila još dve devojčice, pa su kilogrami ostajali i njeno telo se nije značajno promenilo. Na samom početku kada je Olivija shvatila da mora nešto da preduzme, ona je bila teška čak 140 kilograma. Ipak, nakon porođaja se osvestila i shvatila da ponovo želi sebe od pre nekoliko godina.

Odlučila je da se podvrgne operativnom zahvatu i da tim putem smanji kilograme. Zbog svog zdravstvenog stanja i problema koje je imala, poput tumora na materici i hormonskog disbalansa, njoj je preporučeno da je hirurška intervencija za nju najbolje rešenje. 

Operacija je bila zahtevna i rizična, ali je sve na sreću dobro prošlo. Olivija je nakon mesec dana izgubila 8 kilograma. Kako je postoperativni period napredovao, ona je regulisala ishranu onako kako su joj doktori sugerisali. Posle dva meseca izgubila je 20 kilograma i nastavila s borbom. Već za sedam meseci od operacije nestalo je ukupno 59,4 kilograma i sad ona izgleda bolje iz dana u dan. O svom gubitku kilograma je od početka obaveštavala svoje pratioce i podizala svest o tome da treba preuzeti odgovorost za svoje zdravlje i izgled i istrajati u tome.

– Izgledaš divno na bilo koji način! Divna si –

– Pa ovo je transformacija –

– Odbrojavam moje dane –

– Plašim se ovoga, moram sledeći mesec na operaciju, a imam dosta zdravstvenih problema –

– Tvoj gubitak težine je inspiracija meni koja sam u istom procesu. Izgledaš fantastično! – komentarisali su korisnici mreže.

Olivija je u svojim objavama priznala i kako se osećala kao stranac u svom telu. Borba s kilogramima je za nju bila psihički pritisak koji je trebalo izdržati, ali je ona pristala na sve donevši čvrstu odluku da se promeni nabolje.

– Ovo je bila najbolja odluka koju sam ikada donela za svoje zdravlje, moju porodicu i što je najvažnije, za mene. To je znak da sami menjamo sopstveni život. Niko vam ne stoji na putu sem vas – poručila je ona u jednoj od objava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: