in

Marijana Mateus joj poručila da joj leto “nikad bolje nije stajalo”

Marijana Mateus joj poručila da joj leto “nikad bolje nije stajalo”

Glumica Milena Vasić (47) može se pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim i filmskim rolama. Za razliku od većine dama iz javnog života, ona je potpuno prirodna i nije ništa menjala na svom licu i telu, što je dodatni razlog što je publika voli. Ona se ne libi da objavi fotografije na kojima je u sportskom izdanju i bez trunke šminke, ali fanovi se naviše raduju onim na kojima je u atraktivnim stajlinzima, poput prave svetske zvezde.

Milena na putovanjima najčešće voli da kombinuje prirodni izgled uz dašak glamura, a tako je bilo i ovaj put. Preplanula glumica objavila je fotografije iz Francuske. Stajala je i pozirala tik uz obalu mora, dok joj se zadovoljstvo ogledalo u širokom, iskrenom osmehu. Za šetnju obalom opredelila se za crnu veš majicu bez brushaltera i beli šorts dubokog struka, uz crni kaiš. Ponela je tek diskretne minđuše, karmin i naočare za sunce, a izgledala je baš poput svetskih zvezda.

Komentari su odmah planuli, a veliki broj dama sa domaće javne scene pohvalio je Milenin izgled. Među njima su glumice Sloboda i Dragana Mićalović, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, Irina Vukotić, kao i novinarka Olivera Kovačević.

– Leto ti divno stoji – poručila joj je dizajnerka Marijana Mateus.

– Najlepša srpska glumica.

– Svaka čast!

– Naša, a kao svetska!

– Devojčica.

Podsećamo, Milena Vasić i režiser Jug Radivojević su se zabavljali tokom studentskih dana, ali ih je kasnije život odveo na različite strane. U međuvremenu se Jug oženio i dobio sina Vuka, a Milena se udala i rodila ćerku Lanu i sina Nikolu. Ipak, ni jedno ni drugo nisu se zadržali u tim brakovima. 

Oboje su se razveli, pa su 2014. godine rešili da obnove svoju ljubav i pokušaju ponovo, a ispostavilo se da je to prava odluka, dok je par dobio i zajedničkog sina Lava.

– Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi – rekla je glumica.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /