in

Ljudi u neverici trljaju oči, ne zna se ko je majka, a ko ćerka (FOTO)

Tktokerka Saša Morpet izazvala je pravi haos na društvenim mrežama kad je pokazala svoju majku. Plavokosa lepotica ima mamu od 62 godine koja izgleda nestvarno dobro i mnogo mlađe nego što joj piše u krštenici. 

Majka i ćerka često usklađuju autfit, pa su njihovui pratioci na mrežama zbunjeni jer se ne zna ko je majka, a ko ćerka. U jednom videu Sašina majka je isprobala nekoliko odevnih kombinacija za izlaske pokazavši svoju savršenu figuru i da može da parira imnogo mlađim devojkama. Ona bez problema nosi kratke suknje, mini haljinice i topove koji joj savršeno stoje.

U objavama koje je podelila Saša čak i sama priznaje da njena majka izgleda kao avion iako je zagazila u 7 deceniju života. Ne samo što joj savršeno stoje farmerke, već Sašina mama ima definisane trbušnjake i zategnutu figuru. 

Izgled često upotpunjava naočarama i srebrnim štiklama. 

U drugim objavama ona se pojavljuje vrlo izazovnim haljima, sa dubokim izrezima i to sa velikim samopouzdanjem koje joj očigledno ne fali. Jedan od videa je ostavio poseban utisak na sve, a u njemu ova Australijanka nosi crnu mikro suknju ukombinovavši je sa odgovarajućim minimalnim topom. Celokupni stajling zaokružile su zlatne minđuše i odgovarajuće narukvice, a ona izgleda – neverovatno.

Video je sakupio 1,8 miliona pregleda na ovoj platformi i ostavio ljude u neverici. 

Korisnici mreže su podelili svoje mišljenje u odeljku za komentare ali mnogi su ostali zapanjeni izgledom Sašine mame ne verujući da ona ima toliko godina.

– Ona ima 62 godine i ima bolje telo od mene.

– 62? Ona izgleda neverovatno!

– Ona kida u toj odeći.

– Ona ne izgleda ni dan starije od 20 godina – bili su neki od komentara.

Influenserki su mnogi poručili da njena mama stari poput vina. takođe mnogi su se složili da uprkos tome što ima određene godine, za nju zaista ne važi fraza da se ne oblači “za svoje godine” jer smatraju da štagod obukla, na njoj ne izgleda degutantno i ona ume to da nosi.

Saša Morpet je inače modna influenserka i dizajnerka koju na ovoj mreži prati preko 4,4 miliona ljudi. U mnogim objavama njena majka i ona nose modele koje je dizajnirala. A, gde ćeš lepšeg modela za svoje kreacije od svoje atraktivne majke koja joj sve stoji kao saliveno.

BONUS VIDEO:

 Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /