in

Ljudi ne veruju šta je uradila za ćerkinu svadbu, čeka se njena reakcija! (VIDEO)

Venčanje ćerke najčešće je vrlo emotivno za njene roditelje posebno za majku. Tog dana svaka mama želi da zablista na svadbi svog deteta, ali je nepisano pravilo da mora da poštuje određene granice.

Međutim tiktokerka po imenu Stejsi rešila je da sruši sve barijere i za venčanje svoje najstariće ćerke odabere haljinu koja neodoljivo podseća na venčanicu.

 

 

Oštri komentari

Kako je objasnila Stejsi u snimku koji je objavila na društvenoj mreži TikTok udaje se njena najstarija ćerka. Mlađi sin i druga ćerka će biti kumovi na venčanju, a mama je rešila da zablista na svadbi.

Ona je korisnicima mreža pokazala dve haljine koje je odabrala za venčanje svoje ćerke i upitala ih za savet koju da odabere.

Moja kći se uskoro udaje! Pokušavam da pronađem haljinu u kojoj mogu da igram – rekla je ona i pokazala toalete.

Isprobala je četiri duge haljine, malo igrala u svakoj kako bi proverila da li može nesmetano da se kreće po plesnom podijumu. Prva je bila kratkih rukava, bledo roze, gotovo bela, sa predivnim čipkastim detaljima. Druga haljina je bila bela, sa dubokim izrezom i čipkom na bretele. Treća je bila vrlo slična prvoj, ali sa malo dubljim izrezom. Međutim, četvrta haljina je bila nešto drugačija od ostalih, umesto bele čipke, bila je roze i sjajna. Na kraju je izbor svela na dve bele haljine. 

Korisnici društvenih mreža su bili šokirani njenim odabirom toaleta. Naime, Stejsi je izabrala dve bele, dugačke haljine ukrašene čipkom koje neodoljivo podsećaju na venčanicu. Njen post imao je imao više od 875. 000 pregleda i brojne komentare.

–  Četvrta haljina izgleda kao da ćeš ti biti malada a ne tvoja ćerka. 

– Sve izgledaju kao venčanice. Da li smatraš da je u redu da nosiš belu haljinu na venčanju svoje ćerke?

– Zašto to radiš sopstvenom detetu?

– Šta je tvoja ćerka rekla na haljine? Sigurno joj nije drago što će na njenom venčanju i njena mama izgledati kao nevesta.

– Haljine su prelepe ali nisu za tebe.

– Da li vas dve pravite duplo venčanje?

– Ja bih poludela kad bi se moja majka pojavila u haljini nalik na venčanicu na mojoj svadbi – bili su neki od komenatara i oštrih kritika na ovaj Stejsin post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: