in

Ljudi ne prestaju da me gledaju u grudi gde god se pojavim! Da li ste vi IKADA VIDELI ovako nešto?

Mnoge žene žale što nemaju velike grudi, ali ponekad upravo taj atribut pripadnica nežnijeg pola može da izazove mnogo više problema nego dojke manjih dimenzija. U to se uverila i Tiktokerka Šeril En, koja je u jednom od snimaka na toj popularnoj društvenoj mreži otkrila sa kakvim se sve izazovima suočava zbog svoje obdarenosti, a među kojima joj najteže pada činjenica da je bukvalno niko ne gleda u lice, već samo u ogromne, prirodne grudi.

Da stvar bude strašnija, Šeril redovno dobija kometare mržnje, ali kako sama tvrdi, oni je uopšte ne dotiču. Istakla je zapravo da uživa u medijskoj pažnji koju je dobila zahvaljujući bujnom poprsju, ali je dodala i to da joj je ipak cilj da pokaže da nije lepo kada je neko na stalnoj meti znatiželjnih pogleda.

Takođe, naglasila je da svojim javnim nastupima na TikToku želi da pruži podršku devojkama koje se suočavaju sa sličnim problemo, a koje možda nažalost nemaju hrabroste da se sa tim uhvate u koštac.  

Šeril se tako ne libi da na TikToku prosleđuje snimke na kojima su upravo njene grudi u prvom planu. Zato je mnogi nazivaju “plastičnom” ne verujući joj da su njene grudi prirodnem, a i govore joj da je preterala s eksponiranjem, kao i da treba da smrša, smanji grudi i poradi na samopoštovanju.

Kada izađem u topu, svi me gledaju! Nema čoveka koji ne mašta o mojim grudima – napisala je ona samouvereno u opisu jednog snimka.

Većina njenih pratilaca ipak podržava i njen stav.

– Siguran sam da kada ti prođeš nema ničeg drugog što bi nekome odvuklo pažnju –

– Apsolutno si prelepa –

– Postoji razlika o maštanju o nekome i o maštanju o nečijim delovima tela –

– Ne možeš ih kriviti što gledaju –

– Dušo, zaista si neverovatna –

Postoje i oni dušebrižnici koji su je napali da se “razmeće sisama”.

Inače, njen TikTok nalog broji blizu milion lajkova, a prati je više od 150.000 ljudi.

BONUS VIDEO: